| collapse2001 a întrebat:

Salutare. Am achizitonat recent un telefon, s6 edge plus. Intrebarea mea este de ce i se duce bateria fara motiv... eu il las peste noapte cu bateria 100% iar dimineata este 30-40. In timpul utilizarii bateria tine decent, dar nu stiu de ce se duce asa repede in stand by. pareri?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iti lasi datele mobile deschise.

| Intruder19 a răspuns:

Aplicatii care iti folosesc datele mobile sau wi-fi in fundal, asta iti mananca baterie. Opreste datele si wi-fi cand te pui la somn si daca ti se descarca la fel de mult si cu netul oprit inseamna ca are ceva probleme cu bateria telefonul si sa il trimiti la garantie (in caz ca mai ai).

| collapse2001 explică (pentru Intruder19):

Este un telefon sh... propietarul mi-a spus clar ca iarna cand e mai frig afara nu duce nici o zi... problema este ca eu sunt multumit de cat ma tine bateria cand ma uit la un film de o ora jumatate. Nu inteleg cum se descarca asa in stand by, si cu netul oprit si toate alea

| MihaiNicu23 a răspuns:

Trebuie sa dezactivezi gps ul, mie imi consuma daca il las deschis poate ai mai lasat si unele aplicatii deschise.

| ziftode a răspuns:

Bateria poate fi pe duca
dimineata du-te in setari la battery si vezi ce mananca cel mai mult baterie.
incearca sa formatezi bateria (il descarci de tot, pana se inchide singur si apoi il incarci 100%), ATENTIE asta poate fi si periculos la o baterie defecta, s-ar putea sa crape de tot
da-i un reset, update la software, ia fiecare setare la rand si verifica daca nu e vreo tampenie setata aiurea, de exemplu exista setari care nu lasa telefonul sa faca suspend sau sa nu inchida wi-fi-ul niciodata, etc.

| collapse2001 explică (pentru ziftode):

Mersi frumos, o sa incerc

| AlexSalling a răspuns:

Explicatia mea logica, gandindu-ma ca bateria telefonui este buna, nu cumva iti foloseste cineva telefonul cand tu dormi? Alta explicatie nu-i. Stii, ca sa comprobezi mai clar, scoate la noapte bateria din el incarcata 100% si bag-o dimineata, sa vezi daca se intampla la fel.

| Alexandru250201 a răspuns (pentru AlexSalling):

La S6 Edge nu poti sa scoti bateria happy

| AlexSalling a răspuns (pentru Alexandru250201):

Atunci, ghinion.

| collapse2001 explică (pentru AlexSalling):

Telefonul este sh. dar atata timp cat stau pe el uitandu ma la filme sau seriale, e ok. Ma gandesc ca n are cum sa tina bine bateria la un telefon asa mare, dar nu inteleg de ce naiba se duce in stand by asa repede.

| Deserth a răspuns:

Cel mai probabil este bateria, trebuie inlocuita cu una noua