| S1mplu a întrebat:

Salutare, am și eu o întrebare.

Vreau să achiziționez un adaptor microusb la vga pentru a putea conecta tableta la monitor LCD care are doar intrare VGA.

Întrebarea mea este următoarea :

De ce la noi în magazine, un astfel de adaptor costă 160 lei ( ceea ce mi se pare foarte exagerat), și pe ebay costă până în maxim 15 lei cu transport gratuit?

Ce mă sfătuiți?

Să comand pe ebay unu mai ieftin sau să dau 160 lei (exagerat de mult pentru un adaptor) la noi în magazine?

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Adaptor microUSB la VGA NU există. Nu de alta, dar portul USB nu e destinat transmisiei de semnale video/audio! Nu știu unde ai văzut tu nici la noi, nici pe eBay - mă tem că faci confuzie și de aici și diferențele de preț; probabil sunt chestii diferite. Nu doar între ele, dar și de ceea ce ai vrea tu să faci.
Dacă la tabletă nu ai ieșire (mini/micro)HDMI - n-ai nicio șansă s-o legi la un TV. Cu excepția dispozitivelor Samsung, care se pot lega prin radio (Wi-Fi sau BT, nu sunt sigur, dar nu merg decât împreună, nu între producători diferiți).
Există adaptoare USB la VGA pentru a lega mai multe monitoare la un PC. Dar nu vei putea vedea filme la monitorul ăla! doar documente, poze... Plus că merg NUMAI la PC-uri!
Și mai există și adaptoare MHL - Mobile High-Definition Link ( http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_High-Definition_Link ) care pot avea și mufe USB - dar degeaba ai face rost de un astfel de adaptor, dacă dispozitivul tău NU este capabil să suporte acest tip de comunicație.

| mihai69 a răspuns (pentru S1mplu):

Exact cum bănuiam: primul e doar pentru PC, iar al doilea este de fapt un adaptor MHL. Ai tabletă cu MHL? ia-l.