| DOMNUOlandez a întrebat:

Am o intrebare legată de noul Samsung s8 plus

Un coleg si l-a achiziționat si este foarte increzut si are fite ca are s8 dar dupa posibilitățile lui nu are cum sa isi achiziționeze unul original asa ca eu cred ce fake. Acum va rog sa ma ajutati cine se pricepe dar sa inteleg cum sa demonstrez tuturor colegilor ca replica, nu vreau linckuri

Adică ma învățați ce are diferit fata de original sau daca pot sa demonstrez nu neaparat cu designul din meniu sau setări

Răspuns Câştigător
| TheRealFantasy a răspuns:

Daca are mufa de incarcare microusb (2.0), care se observa usor, nu e perfect ovala, acesoriile sunt albe (casti, incarcator), cel mai posibil ca senzorul de amprenta nu functioneaza.
Mai e un buton in stanga care ar trebui sa deschida aplicatia "Bixby", daca nu exista butonul sau exista dar deschide alta aplicatie e fake...
In antutu benchmark (aplicatie) are scor slab, pe la 20-30.000, originalul are peste 100.000, undeva la 120k cred.
E posibil si ca ecranul sa aiba parti negre sus si jos, nefunctionale ca touchscreen si sa aiba scris SAMSUNG in partea de jos, sub ecran, sa fie greseli gramaticale in partea de setari si sa nu poti alege rezolutia ecranului de la "Display".
Difuzorul de sus poate sa fie iesit in afara.

2 răspunsuri:
| UserRo10 a răspuns:

Vezi daca imaginea se curbeaza pe ambele parti dupa ecran. Vezi daca marginea de sticla are touch si se intampla ceva daca apesi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ti-ar pasa tie de el? Vezi-ti de treaba ta suna a invidiewinking.