| Dexter21 a întrebat:

am o problema cu telefoanele si pana acum am avut acceasi problema pe ambele telefoane. desigur diferite ca pret si calitate..si chiar nu stiu de ce patesc chestii asta pe doua modele diferite, dupa un an de folosire pe ambele telefoane dupa o perioada o mica dunga galbena pe partea stanga a ecranului care se extinde dupa in ambele parti laterale dar de ce nu stiu..sa fie problema de la incarcator? le am incarcat doar noaptea le las pana dimineata la incarcat iar acum am observat si pe celalalt telefon acceasi problema exact la fel..care sa fie cauza? multumesc!

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Husa nu il protejeaza. parerea mea e ca le curbezi in buzunar si cu cristalul protector se dezlipeste de pe lcd apar problemele. sau doar faptul ca lcd e prea mult supus la torsiune.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta inseamna ca nu ai grija de ele. Cauza este la tine nu la telefoane. Si nu il mai tine la incarcat toata noaptea. Unii spun ca nu dauneaza chestia asta dar sa stii ca, in timp, afecteaza.

| gelu1970 a răspuns:

Le porti in buzunarul pantalonului, probabil un buzunar stramt si lcd are de suferit. tie desi nu ti se pare, probabil ca telefonul, in timp ce il ai in buzunar, sta curbat. ai spus ca sunt telefoane diferite ca model. sunt de aceeasi marca?

| Dexter21 explică (pentru gelu1970):

Sunt marci diferite, primul telefon pe care am observat chestia asta s-a intamplat imediat dupa ce l-am scos din priza de la incarcat iar al doilea am observat a doua zi dimineata la fel acceasi problema cand nu era la incarcat. da intradevat le port in buzunar la blugii.dar in husa chiar nu stiu de la ce sa fie..problema

| gelu1970 a răspuns (pentru Dexter21):

Husa nu il protejeaza. parerea mea e ca le curbezi in buzunar si cu cristalul protector se dezlipeste de pe lcd apar problemele. sau doar faptul ca lcd e prea mult supus la torsiune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-au nici o legatura ciclurile de incarcare si incarcatoarele folosite.
Mai bine gandeste-te la factori fizici sau chimici care pot afecta display-urile alea... Verifica-ti rutina, poate e de la transpiratie, frig, caldura excesiva de pe unde le tii de obicei sau alti factori.