| deedlebag001 a întrebat:

Salutare. Am o problema cu un Samsung. Am contul de Samsung activ, dar nu mai stiu parola. Telefonul nu a mai fost folosit de vreun an, si acum cand sa il dau la cineva, am vrut sa dau resetare generala si mi-a cerut parola ca sa se reseteze complet. Problema e ca nu mai am acces la acel mail, pentru ca imi cere verificare telefonica. Si ala schimbat. Am vreo sansa sa reusesc sa scot acel cont de Samsung?

Repet, telefonul functioneaza, nu e furat sau alte chestii. Merge, pot sa il folosesc normal, pot sa instalez aplicatii samd, doar ca e contul de Samsung pe care nu pot sa il scot sa il dau.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dul la servis sa il resofteze.

| qwertpro a răspuns:

Salut,da il poti debloca si fara sa stii parola.Cea mai simpla si sigura metoda e sa intri in recovery mod si sa dai wipe data factory reset si telefonul se va reseta cu tot cu contul.Cum sa intri in recovery te poti uita pe net caci fiecare model are un mod diferit de a intra in el.Scrie pe net Samsung recovery mod si vei gasi conbinatia, apoi alegi wipe data factory reset si apoi dai reboot si telefonul.e resetat.

| deedlebag001 explică (pentru qwertpro):

Eu stiu cum se resofteaza din recovery mod. Doar ca mi-e ca dupa ce l-am resoftat, sa nu imi apara sa bag contul de Samsung si sa raman blocat acolo. pentru ca asa se intampla la telefoanele astea mai noi. Al meu e J5 2017 cu Android 8. Si astea nu se mai pot face la fel cum le faceai pe cele vechi.