Acel e vine de la edge, înseamnă că semnalul nu e destul de bun și atunci se folosește internet de viteză foarte mică. Asta înseamnă mai slab de cât 3g. Dacă vrei să îți meargă bine trebuie să ai cel puțin 3g. Nu mai știu dacă telefonul suportă 4g sau nu dar prin 4g o să ai cel mai bun internet, din păcate nu prinde semnal decât în orașele mari.
Nu sunt expert pe androiduri dar cred că ar trebui să se activeze automat dacă ai semnalul destul de bun. Nu e o regulă neapărat că dacă stai la oraș trebuie să ai semnal bun, depinde foarte mult de zonă și de acoperirea rețelei în orașul tău. Eu am pățit în centrul Clujului să nu am semnal de loc deci se întâmplă.
Salut! Nu cred ca depinde de telefon ci de retea.Chiar si cand sunt foarte aproape de antene tot am internet 1G.Chiar m-am certat cu Vodafonul pe tema asta.Toti mint ca au interetul cel mai bun&etc, dar niciunul nu e mai breaz.
Depinde și de telefon dar și de acoperirea rețelei de telefonie....nu are nici o legătură cu resetarea telefonului, probabil așa este el din fabrica. Am avut și eu S4 mini dar prindea destul de bine pe Vodafone.
Cel mai bine e sa il vand sa imi iau altul nu?