Eu folosesc Blacklist Plus.Este buna aplicatia.Verificata.Blocheaza si apelurile cu numar privat(necunoscut). Desigur ca sunt foarte multe aplicatii de acest gen.O am instalata de vreo 4 luni.O gasesti in Magazin PlayGoogle play). Cred ca il ai preinstalat in telefon.
Aplicatia: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netqin.mm&hl=en cu 4 stele (din 5 posibile, bazate pe voturile a 56, 642 persoane) este una dintre cele mai utile aplicatii, de acest gen.
Salut, dar nu iti trebuie aplicatie pentru asa ceva. Din telefon poti face asta.
Nu stiu ce telefon ai tu dar mai gandeste-te cand dai un asemenea raspuns. Poti redirectiona dar nu bloca.
Si tu mai gandeste atunci cand nu sti toate telefoanele. Pot adauga pe BlackList orice numar vreau. Este incorporat pe telefon si majoritatea telefoanelor au.
Deci e vorba tot de Blacklist.Da-mi un exemplu de telefon cu Blacklist(care este aplicatie separata)incorporat.
Bai copile nu este o aplicatie, este din telefon pur si simplu. De exemplu la al meu Sony Xperia Z2, la fostul telefon, HTC Wildfire.
Nu stau sa imi bat capu, faci cum crezi.
Multumesc pentru exemple.P.S.Am fost copil acum 30 si ceva de ani.O seara buna in continuare!
criss8585 întreabă: