| WaveSync a întrebat:

Salutare!
Am si eu o problema cu telefonul meu, un Nokia C5-00...
Acum 2 zile i-am intrat in Meniu - Aplicatii - Birou - Mngr. fisiere si am dat Optiuni si Rest. de pe cartela memorie...
Problema ar fi urmatoarea : Eu aveam scrise cateva note care mi-au disparut, nu mai exista acele note, in schimbul lor aparand niste note pe care le-am sters cu multe luni in urma si care bineinteles nu m-au mai interesat...
Ca sa spun totul: prin setarea de Rest. de pe cartela memorie, in fisierul cu programe intalate ( Instalari ) mi-au aparut de asemenea niste programe pe care eu nu le mai aveam, fiind vorba de un program ( Xenozu ), care il stersesem de asemenea cu mult timp in urma si un joc ( Skiller 12Pack ) care disparuse cand am revenit la setarile din fabrica ale telefonului.
Ajutati-ma va rog, daca stiti, cum pot sa anulez acea Rest. de pe cartela, pentru a putea vedea notele pe care le aveam in prezent.
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| AllinaDaniella a răspuns:

Buna.

Ti-a fost formatat cardul si nu mai poti recupera ce aveai tu pe el.In privinta acelor lucruri vechi e vorba de o eroare a cardului asa ca te sfatuiesc sa introduci cardul intr-un adaptor SD pe care mai apoi il conectezi la laptop/pc si ii faci formatarea direct din calculator.E mult mai sigura aceasta varianta decat cea prin telefon.

| WaveSync explică (pentru AllinaDaniella):

Multumesc frumos, Alina!
Asa voi face!

1 răspuns: