| chichea a întrebat:

Salutare, am și eu o problema cu un Samsung A12, de câteva zile îmi apare în bară mesajul: Conector USB conectat-deconectat și îmi sta telefonul aprins non-stop, ceea ce îmi consuma bateria imediat, dacă m-ar putea ajuta cineva aș fi recunoscător, mulțumesc anticipat!

1 răspuns:
| Tudy000 a răspuns:

In cel mai rau caz a facut un scurt pe placa de baza sau USB, du-l la garantie daca ai sau Service, nu ai ce sa-i faci de unu singur tu, daca l-ai dat de pamant s-au bagat in apa si nu are protectie la apa garantia o sa-ti pice, deci tot la un service autorizat pe bani vei ajunge. Inca ceva, pe viitor fa un efort si cumparati seria S, nu mai cumpara mizerii gen A, J, M sunt niste paranghelii cu sigla Samsung pe ele ca sa se simta si cei saraci si prosti cool ca au Samsung, dar sunt miste mizerii ordinare si iti spun din experienta, odata am facut si eu prostia sa le dau o sansa cumparand un A72 frumos din Altex 1700 de lei redus de la 2000 laughing, pentru maicamea ca am zis ca deh a mai avansat tehnologia si totusi e A nu e J care erau ultimele veceuri de telefoane. Eh, dupa 2 saptamani efectiv a murit, s-a dus. Mi-am luat frumos banii inapoi de la garantie si i-am cumparat un Oneplus 8 cu 2100, ea avand Oneplus 6T inainte, alea efectiv zboara dar sunt mai slabe la alte categorii decat un Samsung de top. Al ei se pisa pe S20+ al meu la performanta, dar al meu se pisa pe al ei la camera si display si altele.