Eu am vrut sa fac asta cand mi-am crapat sticla la un i4 dar nu se merita. Trebuie sa schimbi fata telefonului 450 lei in service 300 lei fara manopera pe internet pentru ca fata telefonului vine cu tot cu display nu se poate fara cele doua sunt prea bine lipite intre ele si chiar daca display-ul tau e inca foarte bun nu il poti folosi daca vrei sa schimbi fata trebuie schimbat tot. Spatele este 150 lei si butonul de home este 30 lei (sa nu uiti de el ca ar fi urat iphone alb cu butonul negru). Concluzia vreo 600 lei dati aiurea. Mai bine il vinzi asa cum e negru si cu aia 600 lei iti iei 4s alb asa iti faci si upgrade si schimbi si culoarea si vei avea piesele originale. Ecranul acela din service desi dai 450 lei pe el si e de calitate buna totusi nu e original. Apple nu face piese de schimb la ei schimbi telefonul cu totul. Eu asa am procedat l-am vandut si cu diferenta am luat altul cum am vrut. Daca nu vrei sa treci la 4s atunci il vinzi si cauti sa cumperi unul pe alb la fel ca al tau si poate gasesti si mai ieftin decat l-ai vandut tu. Sau cea mai simpla varianta ar fi sa intri pe net si sa iti iei folie complet alba pentru telefon cauta pe internet sunt aceste folii care nu le pui pe ecran ci pe buton, pe lateral, pe spate e un set complet si poti sa ceri in ce culoare vrei tu.
Cu cat imi recomanzi sa il vand? IPHONE 4, 8gb telefonul arata impecabil functioneaza bine are versiunea IOS 5.1.1, prezinta umre mici de zgarieturi pe spate(insesizabile).A fost folosit doar 3 luni. Vine insotit de incarcator, cablu de date, casti. Telefonul e deblocat cu gevey sim si e disponibil in orice retea.
Cu cat crezi ca'l pot vinde? VAND IPHONE 4, 8gb telefonul arata impecabil functioneaza bine are versiunea IOS 5.1.1, prezinta umre mici de zgarieturi pe spate(insesizabile).A fost folosit doar 3 luni. Vine insotit de incarcator, cablu de date, casti. Telefonul e deblocat cu gevey sim si e disponibil in orice retea
10 milioane 500 si lasi la 10 milioane ca toti cumparatorii se simt bine cand "ai mai lasat ceva" la pret. Eu am vandut iphone 4 16 GB neverlocked dar cu ecranul spart (cel de care ti-am zis mai devreme) cu 300 dolari minus 50 de lei i-am dat rest anume 950 lei. Bineinteles aveam si cutia si accesoriile originale. Incarcatorul tau si castile pot sa nu fie originale daca nu ai si cutia la telefon... oricum preturile au mai scazut eu am mai vandut un iphone 4s cu gevey sim cu 1450 lei. Un prieten si-a luat ca al tau acum cateva saptamani cu 11 milioane deci sunt persoane care inca ofera pretul asta desi la 11 milioane telefonul ar trebui sa fie liber de retea. Ceea ce scade pretul telefonului tau este ca nu ii poti face upgrade de soft la iOS6 pentru ca nu ar mai functiona gevey-ul dupa aia. In cel mai rau caz 950 si il vinzi in maxim o zi daca pui anuntul pe un site frecventat.