| Alex955 a întrebat:

Salutare, astăzi am cumpărat o pereche de airpods pro și nu stiu sa le folosesc. Apropo eu le folosesc pe un Huawei 30 pro adică android, deci am înțeles ca la senzor la o atingere pui pauza la doua atingeri e următoarea melodie, la 3 melodia precedenta și când ții lung anulezi sunetul din jur, dar problema mea este ca nu îmi dau seama dacă am apăsat pe ceva sau ce am făcut ca aud când se conectează la telefon dar nu se aude în ele nimic. Apropo dacă încerc sa sun cât sunt conectate se aude doar muzica de ce? Ma poate ajuta cineva va rog?

5 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Felicitari pentru achizitie. Ai incrucisat capra cu varza-in spirit de gluma, sunt o pereche de casti-do what you want. Daaa...pe maretul Youtube ai incercat? Ca acolo e multe filmulete care iti arata si cum sa le desfaci! O poza face cat o mie de cuvinte!

| Alex955 explică (pentru dinaprilie):

M-am uitat la mai multe videoclipuri am reușit sa le fac sa se audă dar se aud încet nu stiu cum sa le fac sa se audă tare volumul din telefon e la maxim

| dinaprilie a răspuns (pentru Alex955):

Hmm..strange. De pp nu cred ca ele sa fie asa "din fabrica". Incearca sa faci download la un player dare are si volume booster. Altfe poate la garantie.

| Alex955 explică (pentru dinaprilie):

Când le-am conectat prima data se auzeam mult mai tare acum se aud doar la jumate gen

| dinaprilie a răspuns (pentru Alex955):

?