| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare,ce părere aveți de Vodafone? m-am portat acum o lună, am fost in Germania 2 săptamani și nu am știut că roamingul ăsta are o limită gen, mi-a venit 50 lei (abonamentul e de 25 lei) și apoi când am ajuns in Romania am primit un mesaj că am o factura de 500 lei m-am dus la Vodafone și au zis că nu știe de ce,am întrebat dacă din cauza Roamingului și a zis că da că am stat mult pe internet,eu am aruncat cartela că am zis că poate îmi închide numărul de telefon și scap și mi-am luat o alta cartela numai că de Telekom la liber și am auzit de la alții că o să fiu dat în judecată dacă nu plătesc, apoi când mă duc la ei iar la Vodafone sa cer o nou SIM la număr am dat buletinul și cică nu îi lasă că cică am nu știu ce restricție, și mă trezesc in aplicație că mai am inca 150 lei dar de unde nu știu,și nici aia de la Vodafone că doar nu am mai folosit cartela! și a zis că nu pot fi ajutat decât dacă sun la asistenta,și dacă sun apelul e cu cost, am sunat de pe cartela la care sunt eu, la numărul 222* și mi se închide apelul direct, și dacă sun la numărul întreg de 10 cifre răspunde robotul și spune apasă tasta nu știu care și apoi îmi pare mereu încearcă din nou de cateva ori.

3 răspunsuri:
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Vodafone e cel mai de rahat lucru care poate exista. Cred ca observi si tu ca nici oamenii care lucreaza acolo nu sunt pregatiti ci pur si simplu sunt acolo pentru a incalzi scaunele. Sa nu mai zic de faptul ca nici nu merge bine internetul si pretul nu il merita deloc

| nyoentox2002 explică (pentru IL0VEDINER0):

Datele merg ok, și abonamentul e de 25 lei

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Poate la tine, eu, si multe alte persoane, anul trecut am iesit de pe Vodafone, acum poate si-am remediat problemele