Cand danseaza respectivii pe patratele alea, tu apesi pe o patratica s iti apare un chenar unde sa completezi nr de telefon si codul primit anterior in mesaj pe care-l scrii sub numar. Dupa asta dai next, si iti apare o alta fereatra unde-ti alegi internet, minute sau sms. depinde ce are acolo...
Scuze ca am raspuns tarziu, dar nu mi-a venit notificare de raspuns de la intrebarea ta... banuiesc ca ai rezolvat de atunci problema.
Folosesc Cosmote de Grecia de 4 ani si ca sa te lamuresc, dupa ce incarci cu 5, 10 euro sau cat credit doresti, primesti sms cu un cod si acela trebuie sa-l bagi pe internet pentru a lua pachetele care le ofera site-ul : minute, sms sau internet http://www.whatsup.gr/reloadit/
Ar trebui sa-ti incarci o data de 5 euro pentru activare minute (dar nu-s internationale, sunt nationale) si alt 5 euro pentru a avea alt cod si pe site-ul dat inainte pui pentru sms.
Multumesc pentru raspuns dar mi-ai putea spune ceva mai coioncret? Ca pe site-ul ala nu inteleg nimic ca e in greaca M-ar interesa sa am minute internationale si internet iar daca nu e nici o extraoptiune care sa aiba si una si alta spune.mi cum fac sa am macar internet mai mult
Cand danseaza respectivii pe patratele alea, tu apesi pe o patratica s iti apare un chenar unde sa completezi nr de telefon si codul primit anterior in mesaj pe care-l scrii sub numar. Dupa asta dai next, si iti apare o alta fereatra unde-ti alegi internet, minute sau sms. depinde ce are acolo...
Scuze ca am raspuns tarziu, dar nu mi-a venit notificare de raspuns de la intrebarea ta... banuiesc ca ai rezolvat de atunci problema.