Defineste se incalzeste foarte tare. Te joci? Orice telefon se incalzeste cand te joci, mai ales pe luminozitate mare.
Baterie se duce repede ince conditii?
Ce ai zis tu mai sus e subiectiv in functie de utilizare, nu defect de fabricatie.
Se incalzeste foarte tare in task-uri simple gen browsing, vorbit la telefon, retele socializare iar temperatura masurata cu un program de CPU, este intre 39-45 grade. Nu ma joc absolut nimic. Luminozitatea este mica pentru ca il folosesc in cea mai mare parte in casa. Bateria se duce repede in conditiile spuse mai devreme, browsing si retele sociale(insta/Facebook) si vorbit la telefon. Nu este deloc normal. Am dezactivat si multe lucruri, de la 120HZ la 60HZ, dezactivat 5G (oricum am cartela care suporta doar 4G), puse toate aplicatiile in Sleep Mode. Se incalzeste ecranul intr-un mod de nedescris din cauza CPU-ului. Crede-ma, am incercat orice posibil si lucrurile astea nu le-ar fi facut orice utilizator normal.
Nu exagerez cu nimic, sunt lucruri normale la care te astepti la ORICE telefon, mai mult cu atat la unul scump.
Telefonul este incarcat numai cu incarcator original Samsung si cu cablul venit din pachet.
Reciteste ce am scris
Îți dai explicații răspunsuri de unul singur, nu e nevoie. Când folosești telefonul n pentru jocuri e bucuria ta