| preafericitu40 a întrebat:

Salutare, daca se stie cineva la contracte Vodafone. S-a dus tata de capul lui fara sa imi zica la Vodafone si i-au dat un telefon (redmi), router si cartela SIM ca sa aiba internet la tara(nu este internet acolo) asta de vreo 2 luni. Care sunt demersurile si costurile de reziliere a contractului acum? (iulie 2024). De unde le-a luat ii magazin partener Vodafone si nu i-a dat nici contract, adica o zis ca i-au dat contract prin SMS dar nu l-am gasit si de acolo au zis ca nu mai se poate face nimic, pe romaneste o mica teapa, ti-am facut contract, ai semnat, la revedere, tata neavand habar ce o facut.Plus ca ii vine factura de cate 150-200 lei acum, acolo i-au zis ca is gratuite tot laughing)))) si el o crezut, aia o profitat. Multumesc si astept solutii sau sfaturi.

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Solutia legala este sa gasiti contractul si sa vedeti prevederile acestuia, asa veti sti daca puteti face ceva legal.
Daca nu gaseste mesajul prin care s-a trimis contractul puteti solicita o copie de la magazinul respectiv, sunt oblgati sa o dea, probabil cu o mica plata.