"Ce telefon de ultima generatie accesibil la pret imi recomandati?"
dă-ne un buget maxim alocat să știm de unde te luăm
Maxim 20-24 mil as da pe un telefon Poate in viitor cand o sa fiu realizat o sa imi permit sa dau si 40 mil.
Samsung sau iphone
Da este adevarat. Eu zic ca un note 10 plus e un telefon super. Are bateria de 4300mah. Display mare, 12gb ram. Suficient nu?
Nu, nu mai este valabila chestia cu durata scurta a bateriei. Incepand cu iPhone 11 daca nu ma insel, iPhone-urile au unele dintre cele mai durabile baterii(la timpul de folosire). Poti sa te uiti la iPhone SE($400 in America, probabil peste $500 in Romania din cauza taxelor) daca nu te deranjeaza designul si lipsa Face ID-ului, sau Samsung Galaxy S20(~4300 lei), sau OnePlus 8 care va costa in jur de 600 euro daca nu ma insel. Astea imi vin pe moment, bafta!
Iphone se are bateria de 2900mph, nu tine la fel ca aia de la iph 10, 11 etc, e mai mic
Salut, acum depinde si de bugetul in care vrei sa te incadrezi, eu am folosit P30 Pro si din punct de vedere al bateriei ma tinea pana a doua zi in jur de ora 12 folosit intens in conditiile in care il scoteam de la incarcat dimineata. Daca ma jucam pe el ajungeam seara acasa cu baterie. Iar de incarcat se incarca foarte repede.
Eu am avut și Samsung, și iPhone.
După părerea mea bateria mai buna o are iPhone ul. Uneori am impresia ca ma tine prea mult 1%. Și asta in timp ce îl folosesc. La Samsung dacă aveam 5%, era deja bye bye. Cu 1% la iPhone am ajuns sa vorbesc și 10 minute la telefon.
Îl încărcam și o data la doua zile. Dar jocuri nu jucam, iar pe net nu stăteam exagerat. Intram și mai vorbeam pe wapp sau mess, și sa îmi mai văd mesajele, notificările.
Acum am iPhone 7. Deci nu cine știe ce model. La baterie sunt extrem de mulțumită.
Cel mai bun ca baterie, poze foarte bune si procesor ar fi P30 Pro, are si incarcare pe 40W (in 25 de minute ajunge la 70 %)
https://m.emag.ro/......DY8ZCZBBM/
CPR întreabă: