| FreZzTimee a întrebat:

Salutare,imi poate spune si mie cineva daca se poate pune versiunea de soft 5.1.1 pe iPhone 3g?

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
NU, pe iPhone 3G nu se poate pune acea versiune de soft. Se upgradeaza pana la MAXIM iOS 4.2.1 (http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3g-2424.php)
Oricum telefonul nu cred ca era facut pentru mai mult de iOS4.
Nu stiu ce sa zic legat de schimb..Totusi, as alege iPhone 3G-ul! (Nu sunt o persoana care moare dupa un iphone, nici una care moare dupa un Samsung - doar as prefera android-ul - dar pe un ecran de 2.6", NU merita! - da, ok, are ecran mic ca este QWERTY, dar crede-ma, poti scrie mesaje pe iPhone la fel de repede!)
Incearca sa vezi - poate poti schimba YPROul tau cu un iPhone 3GS! Dar daca nu gasesti nimic, eu tot recomand sa mergi pe 3G!
Sper ca te-am putut ajuta!

| FreZzTimee explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Incerc sa il schimb pe 3gs dar daca nu am alta varianta, merg pe 3g.l-am avut in proba 2 zile 3g-u si mi se pare ok ..mai astept putin si poate am norocul sa gasesc pe cineva cu un 3gs sa facem schimb.si DA LeganzaMoonwalker, m-ai putut ajuta, stima

| charleslouboutin a răspuns (pentru FreZzTimee):

Nu iti da nimeni iphone pe prostia aia de telefon... Poti incerca sa il vinzi, sau da-l la schimb pe 3g (dar vezi sa fie neverlocked..nu te complica cu decodate) si apoil il schimbi cu 3gs si mai dai tu o diferenta de 100 - 150 ron maxim. Si rezolvi problema. Stima.

| FreZzTimee explică (pentru charleslouboutin):

Salut,am rezolvat problema. am facut schimb cu galaxy s1 + 100 lei direfenta din partea mea., stima

| charleslouboutin a răspuns (pentru FreZzTimee):

Foarte bun si acela, bravo!

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Acest model este upgradabil la iOS 4.2.1 - vezi linkul :
http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3g-2424.php

NU va duce mai mult!

Toate cele bune.

| charleslouboutin a răspuns:

Evident, nu. Oricum daca ai acel telefon cel mai bine ar fi sa il vinzi. Nu poti face nimic cu el.

| FreZzTimee explică (pentru charleslouboutin):

Eu momentan am un Samsung Galaxy Y Pro B5510. efectiv vroiam sa il dau la schimb pe iPhone 3g.