Intrebarea asta trebuia sa o pui inainte sa te decizi sa cumperi acest telefon. Daca dezavantajele sunt mai mari decat avantajele iti va parea rau ca l-ai luat.Nu comentez.Majoritatea sunt Made in China.Cu unele exceptii.Nu inseamna ca sunt chinezarii.
Am inteles dar m-am uitat si inainte sal achizitionez iti dai seama dar totusi o vorba in plus nu strica niciodata sau ceva nou despre telefon...
Marea majoritatea a telefoanelor sunt fabricate in China (care-i problema?). De exemplu firma romanescă "Allview" au telefoane Made in China rebranduite de ei.Iar Vodafone nu fac telefoane, aceasta este o reţea/operator de telefonie mobilă, putand achiziţiona de la acestea telefoane cu banii jos sau cu un abonament de la ei. Înainte de a întreba ce poate face ar fi trebuit să vezi specificaţiile si să te documentezi/vezi un review despre el. "Chinezăriile" sunt replicile de telefoane (adica o imitaţie a unui telefon real (exemplu iPhone 5s) - fan 0, 00% dar acesta mi-a venit în minte. Sper că v-am luminat.