| NYØ2002 a întrebat:

Nu stiu daca vi s-a intamplat ceea ce mi s-a intamplat mie! Eu am un telefon handicapat pe nume:Samsung Galaxy J6 2018. Il am de pe 7 ianuarie 2019!
Eu inainte sa il sparg putin era destul de ok,iar cand l-am spart o inceput sa se comporte destul de ciudat pana in prezent!
Problema este in felul urmator:Cand imi incarc cartela telefonul cand sună când nu! De exemplu cand sun pe cineva si sunt acasă sună,iar cand sunt in alta parte si nu intr-o incapere nu vrea sa sune si cand mai sun pe cineva mi se inchide netul si tot nu suna,iar se mai tampla cand sun pe altii scrie neinregistrat in retea!
Când mă suna pe mine cineva si sunt in parc de exemplu nu imi apare ca imi suna telefonul,tot cand sunt intr-o incapere,la oameni le apare că ca nu sunt disponibil momentan!

Sa va mai spun!
Cand nu am incarcat telefonul,nu se mai comportă ciudat, se comporta normal, mereu imi apare cand suna cineva!

Eu de asta mă gândeam să il schimb dupa cateva luni sa imi iau un telefon maxim pana in 800-900 lei!
Am vazut acum un telefon care are un pret destul de convenabil!
Huawei P40 lite-750 lei, 64 de GB, 4Gb de ram, 4000 de mAh la baterie!
Samsung-ul meu:J6 2018-700lei,32 Gb, 3Gb de ram si bateria de 4000mAh

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Dacă îți face probleme telefonul cumpără altul.

| ancaval a răspuns:

Păi cumperi alt telefon. Eu nu mă pricep la telefoane, întotdeauna am avut telefoane ieftine. Important e să poți suna. Părerea mea, evident.
E bun și cel cu 750 lei, dar mai stai să vezi, poate îl bagă la reducere.