Cred că serviciul asta se numește Apple Care +
Asta scrie pe un forum legat de acest subiect
Ca exemplu, pentru iPad-ul meu 2018 12.9 inch, Apple Care + costa 129 lire sterline si imi ofera 2 schimbari in urma unei accidentari a tabletei intr-o perioada de 2 ani sau schimbarea bateriei daca scade sub 80% din capacitate. In acelasi timp intra sub acelasi program si tastatura Apple Keyboard Folio si Apple Pencil-ul.
Doar că eu nu am un act sa dovedesc că telul rudei ce s-a spart a fost înlocuit cu unul nou nouț, nu am garanție el e pur și simplu nou nouț și atâta, dar unii vor garanție sau dovada că e nou act doveditor! Cred că așa se numește acest serviciu AppleCare+ asigurarea asta.
https://www.actualidadiphone.com/......rului/amp/
Cel care a avut asigurare a avut atit asigurarea aia de 1 an in caz ca se defecteaza telefonul singur,, dar a avut si asigurare Apple care+, in caz del spargi, cei faci, til schimba, de aia i-a dat alt telefon.
Garantie nu trebuie sa arati nimanui, dar acel telefon are garantie acum doara 1 an de la data cumpararii lui.Pt ca atunci cand iti schimba telefonul ca l-ai spart, la cel nou trebuie sa iei alta garantie de aia Apple care, daca nu a luat, atunci din momentul ala a avut 1 an garantie.
Poti cauta la Apple pe webiste, dupa Serial Number si vezi daca mai are garantie.Ori intrebi ruda ta, in ce data i-a dat telefonul asta nou.
Problema este ca nici eu nu te-as crede :)) adica ruda ta sparge telefonul, i se da altul pentru ca avea Apple care, iar respectivu nu mai foloseste deloc acel telefon, til face tie cadou, ma lesi cu povestea asta :))
Deci ti-l da tie cadou fara macar sa il fi deschis, prea e cusuta cu ata alba :))
In sf, daca telefonul este nou, banui ca nu are cutie, sau daca are cutie cauta pe cutia telefonul serial number si revino aici, iti voi spune ce garantie are sau daca mai are.
Ori intri tu la www.apple.com, te duci la suport, alegi iPhone, apoi cauti cu search de sus cu lupa aia scrii asa : warranty check si o sa apara o pagina unde alegi Check your Apple warranty status, dai clik pe ala si bagi serial number si o sa stii ce garantie are.
Ori uite un link, til dau eu acum, mai jos, daca il poti deschide tu doar bagi acel serial number si o sa vezi garantia la acel telefon.
https://checkcoverage.apple.com
Sau cauti tu dupa linkul ala daca nu merge direct clik pe link si la fel trebuie sa te duca direct la verificare.
Daca nu ai cutia telefonului, atunci trebuie sa intri in telefon sa iei serial number.
Daca intri in telefon, or sa zica cei care vor sa cumpere ca bla bla nu-i nou.
Ai putea sa il activezi de fata cu un posibil cumparator, apoi cauti cum am spus sa vezi garantia si cam aia e tot.
Activarea inseamna sa faci unele setari la telefon, dar daca nu te pricepi, o sa te incurci in toate alea acolo, pentru ca o sa iti ceara si Apple ID, tu nu ai, nu stii cum sa faci skip, adica sa activezi telfonu fara Apple id.
Dar cauta pe Youtube " How to activate iPhone 12 with out Apple id " vezi acolo video, faci si tu la fel si cam astea e asa in mare.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: