anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare prieteni, mi s-a spart touchscreen-ul la telefon, mentionez ca inca il mai pot folosi dar prefer sa il repar si mna, ca sa nu stau dupa cei de la service am de gand sa imi cumpar eu piesele necesare, am fost azi la un service si mi s-a spus ca daca vin eu cu piese de acasa ei nu imi fac nimic, intrebarea este daca ei au dreptate? Adica eu chiar nu am voie sa imi cumpar piesele mele? Adica nu cred ca e nimic gresit in asta.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

De unde sa stie ei ca piesa dusa de tine nu este defecta, ce provenienta este?
Daca-l monteaza si nu functioneaza, atunci tu le platesti manopera? Sau le pretinzi sa cumpere un alt touch din banii lor, in locul celui defect, dus de tine?

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Am un numar decent de neuroni astfel incat sa fiu in masura sa imi cumpar o piesa de telefon

| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

In acest caz, schimba-l tu, si nu te costa manopera.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai, omule! La service unde mergi îți oferă și piese și tot ce ai nevoie pentru problema ta. Iar dacă ai alt loc de unde cumpăra piesă de schimb, atunci la service ar trebui sa plătești doar manopera pentru montaj. Dacă ei refuza acest lucru, atunci sunt smecheri și te obliga sa cumperi piesa de la ei.

| cfrtobias a răspuns (pentru anonim_4396):

Da daca cumpara de la ei nu ii ofera ceva garantie? daca face manopera si se strica sau nu e ok poate cad ei de fraier

| killer3023 a răspuns:

Mi se pare o tâmpenie, din partea acelui service. Ei vor sa dea comenzile ca să te rupă de bani, ia tot ca tine sau din alta parte la același preț, sa zicem 20 de lei o tastatura de telefon, mai baga transportul și încă 30 de lei (presupun doar, dar e posibil) plus manopera la final. Asa când cumperi tu poate cumperi de calitate și el iese în pierdere ca nu are buzunar gros după operație. Îți sugerez 2 variante scurt și la obiect:
1. Spune-i să de-a el comanda (sa fie ca el) dar ii spui ca vrei factura pe ele și garanția pe care o are fiecare piesă și sa fie atent sa nu-ți zgârie.
2. Caută alt service. Nu te apuca tu de minuni. Sunt mii de micro piese acolo, dacă ai pierdut un surubel sau o piesa, îți cumperi altul și ai pierdut banii atât pe telefonul pe care o să-l iei plus "distracția" de-a cumpăra piese. Eu la mine în oraș ma lasă să vin cu ce vreau eu, el zice dacă poate face operația sau nu. Dacă da dau comanda la ele pe site. Gsmnet recomand.

| Boboc_Alexa_1997 a răspuns:

Știu cum este am fost și eu cu telefonul meu la reparat la un service să-mi înlocuiască ecranul și am cumpărat deja unu și i-am dus au spus că ei nu fac așa și mi-a zis grosolan sa ies așa fac ei să-și câștige doar ce au de făcut acolo nu că nu s-ar putea

| Danigaming46 a răspuns:

La touchscreen ai nevoie de cv experienta în reparat, deoarece se poate strica de tot