CATEGORIC Samsung Galaxy S2 I9100, deoarece este mai performant.
Vezi COMPARAŢIA şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......69_167.php
Eu as alege Samsung Galaxy S II.
De ce?
Ei bine, cu totii stim, in lumea de astazi cu totii vrem un smartphone mare, frumos, si "smart"
Galaxy S II are sistem de operare Android, avand foarte multe aplicatii, jocuri, programe de folos.
Are un processor Dual-Core de 1.2 Ghz Cortex-A9, si 1 Gb RAM.
Are o baterie foarte buna, tinand cont ca are un ecran mare, de 4.3 inch, si processor, ram-i.
Eu as alege S II fara indoiala.
Alege dupa placerea ta! care iti place care crezi ca ar un design mai frumos care crezi u ca este mai performant! :0 sper ca te-am ajutat
Alege Smsung Galaxy S2 1. are mai mult eopriuni nu te plictisesti e f.rezistent se duc esoftu android greu..sau chiar deloc. Nokia n9... e alta poveste... Samsung galaxy s 2 are un procesor mai puternic ..vidoe ruleaza la o viteza mai reala.
Si eu as alege tot SII in primul rand datorita sistemului de operare.Mie mi se pare ca symbian este in urma androidului.
Nokia a fost telefon bun dar acum a pierdut foarte mult si nu mai fac telefoane ca la inceput.Acuma a aparut Samsung, Iphone.....Nokia are sistem de operare Symbian care nu prea ii laudat, recomand Samsung el avand sistemul Android. Samsung Galaxy S2 astept sa primesc si eu de craciun a fost singurul telefon care m-a satisfacut. Bine, mai este un Htc sensation care m-a dat pe spate sau un S3, dar S2 ii mai mic, inteligent si ok.
Va recomand Samsung Galaxy S2, deoarece telefoanele Samsung au optiunea de a parola meniul astfel ca nu va poate accesa nimeni informatiile personale din telefon.Pentru mai multe detalii va rugam vizitati : https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s-ii
Bine acum recunosc eu ca Samsung e mai bun ca Nokia dar problema este sistemul Meego mia parut mai elegant mai simplu mai pe personalitatea mea problema e ca nu are niciun viitor si nu stiu totusi ce alegere sa fac
Masculin98 întreabă: