| AdiMihai25 a întrebat:

Salutare,
Sunt un iubitor extrem al persoanelor frumoase si al amintirilor, de aceea va cer ajutorul si parerea.
Ce imi puteti recomanda, pentru poze, videoclipuri, totodată as dori si un telefon.
Credeti ca fac cea mai bună alegere luând Iphone 12 Pro MAX? In special pentru camera, apoi ca telefon?
Multumesc, funda!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda un Samsung care face poze excelente, avand camere photo performante, doar ca nu costa o mana si un picior, cum costa iphone-ul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Merita sa dai 4000 de lei pe un iphone doar asa ca ai tu amintiri si pasiune pentru poze? Daca erai fotograf profesionist merita si 3000 de euro pe o camera foto profesionala cu care i ti scoteai banii faceai poze la nunti botezuri si evenimente, dar asa doar de dragul de a face poze in natură nu as da banii pe iphone. Ce faci cu pozele? Faci bani cu ele sau doar asa sa umplii galeria telefonului cu amintiri? Pentru aia ai telefon destul de bun sa faci poze.

| Frank51 a răspuns:

Pozele ies bine cu orice flagship din ultimii 2 ani, daca te interesează mult camera îți recomand să cumperi un model de flagship anterior(dar nu de la iphone), spre exemplu S21 Ultra sau P40 Pro.

| AdiMihai25 explică:

Vreau ca pozele a fie clare iar videoclipurile sa nu joace imaginea, sa aiba o sensibilitate cat de cat ca a Iphone-12 pro max
Pana in prezent cu nimic nu pot compara finețea filmarii, cel puțin la camera.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AdiMihai25):

Telefoanele Samsung au lentile Leica, care sunt calitativ superioare celor montate pe Iphone!

| AmsaMare a răspuns:

Eu am tot schimbat intre Samsung si iphone in ultimii ani si pot sa zic ca sunt mult mai multumit de experienta de pe iphone.

Datorita multitudinii de telefoane android aplicatiile nu pot optimiza pentru toate telefoanele camera, de aceea pe Instagram sau snapchat vei face poze mult mai bune cu iphone(sunt mai putine modele anual care au aproape toate acceasi camera si developerilor le este mai usor sa optimizeze experienta pentru fiecare model Apple)

Si eu si prietenii mei care lucreaza in domeniu suntem de aceeasi parere ca iphone ofera o experienta mai buna cu mai toate camerele de care ai avea nevoie(sa fim seriosi, cine are nevoie de 100X zoom)