| minealex224 a întrebat:

Telefonul meu, Huawei u8180 sau Orange Stockholm,nu vrea sa-mi arate meniul androidului daca apas Volume Up + power,cum am vazut intr-un video. Daca apas astea doua butoane, imi apare emblema Orange si mi se blocheaza asa in loc sa-mi arate acest meniu.Ce sa fac?

P.S.Telefonul tatalui meu(Motorola MB526),necodat in Orange, daca suna la 333 ar trebui sa primeasca 3 mesaje,dar nu primeste nici unul, si am sunat la *133diez si in loc sa-i trimita mesaj, nu ii trimite.Ce sa faca?

Răspuns Câştigător
| Anonymus314 a răspuns:

Telefonul tau este codat de Orange, ei ti-au instalat ROM-ul(sistemul lor de operare) android, de aceea nu-ti merge combinatia respectiva. Daca vrei sa iti mearga combinatia de taste trebuie sa instalezi altul, ROM-ul original.Telefonul original are alt sistem de operare.
Daca instalezi alt rom(deci il schimbi pe cel Orange), iti pierzi garantia, deci iti recomand sa nu-ti schimbi rom-ul.

In legatura cu telefonul tatalui tau:

Incearca sa suni un operator Orange si sa vorbesti despre chestia asta.

| Anonymus314 a răspuns (pentru Anonymus314):

Scuze pentru greselile gramaticale, sper ca ai prins ideea(pana sa se editeze postul)

2 răspunsuri:
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Combinatia respectiva de butoane, volume up + power button, functioneaza doar in momentul in care telefonul este oprit, iar daca sunt apasate aceste taste vei intra in meniul de revenire la setarile din fabrica (Factory reset).
Referitor la situatia cu neprimirea mesajelor de la serviciul Cronos 333, iti recomand sa apelezi Serviciul Clienti la numarul 444 pentru verificarea situatiei.

Cu prietenie,
Orange Helper