Înainte de a cumpăra un telefon cauta modelul pe internet si citeste ce spun altii de spre el pareri pro contra ce calitati are ce minusuri sau defecte are, l ai cumpărat din magazin? Nu ai putut sa il testezi inainte de a il cumpăra? Sau l ai cumparat online de pe net, acum il dai inapoi pana i ti primesti banii ai de asteptat mult si bine, ei nu se grabesc asa ca tine.
L-am cumpărat de pe eMag, banii îi primesc imediat după returnare. Nu înțeleg de ce vă place unora să faceți presupoziții așa, aiurea.
M-am interesat despre model, dar defectele nu sunt o caracteristică valabilă pentru toate telefoanele seriei. Adică dacă 3/10 au o astfel de problemă, nu înseamnă că problema respectivă e neapărat definitorie pentru toate.
Nu știu dacă l-aș fi putut deschide și testa in showroom, asta ar fi însemnat să stau acolo jumătate de oră pentru a face toate pre-setările, contul Apple, face ID-ul etc etc. Da, m-a întrebat angajatul dacă vreau sa îl verific, a deschis cutia, dar nu mi-a spus că aș fi putut sta acolo să verific toate setările și opțiunile pe care le are.
Scuze, dar daca filmezi TV sau monitor si normal ca flicare. La fel daca filmezi ecranului unui mobil sau al unei tablete.
Nu am spus că filmez TV sau monitor. De unde ai tras tu concluzia asta inteligentă?
Suna a defect din fabrica. Daca ai facut si update/reset si a fost tot asa retur e cel mai ok