1. Da
2. :-?
3. Pai pana acum toate au mers pe care le-am incercat.
4. Tine destul de mult
5. Da merge bine, singura parte proasta e androidul ca are 4.2 nu 4.4.2. Update ii poti da decat daca pierzi garantia.
Am telefonul de vreun an si cateva luni in principiu a fost ok. Doar 4.2 ce ma deranjeaza.
Si cu butonasul de sus ce am mai avut probleme dar am si apasat pe el ca naiba de tare.
Ti-as recomanda pe asta http://bit.ly/1SAqsZV doar ca e mult mai scump
Are android 4.4.2. I-am intrebat si pe cei de la Allview si mi-au zis ca are 4.4.2. Trebuie sa intrii pe site-ul lor -x1 xtreme- dai la descarcari si scrie si acolo upgrade 4.2.2 la 4.4.2
Nene daca merge, iti dau o bere chiar daca nu am cum sa o dau . Din telefon nu apare nici un update nou. Stiu ca la x2 soul mi-a mers sa dau din telefon.
Nu dai din telefon. Trebuie sa iei update-ul de pe site-ul lor, il pui in telefon, intri in actualizare sistem si cand o sa apesi pe ceva o sa te trimita in meniul cu poze fisiere... Acolo selectezi fisierul (update-ul) si se face.
A mers, genial. Doar ca are un mic bug. Butonul de home nu te duce in meniul de inchis aplicati, afiseaza alte functi. Iar cel din stanga jos functioneaza ca cel de home. E ok in principiu.
Nu este bug asa l-au shimbat ei. Apropo mi-am luat telefonul! Este genial si merge foarte binee!
Am o intrebare legata de x1 xtreme- tie iti merge difuzorul din partea stanga sau este asa doar pentru design?
NU merge, este doar pentru design. De fapt e doar un difuzor