| KodekZ a întrebat:

Am iPhone 4 si am facut update la ultimul iOS, si vreau sa bag jailbrake pe el. Daca ma puteti ajuta si pe mine dau funda + multumirile mele. big grin

4 răspunsuri:
| sautean14 a răspuns:

1:Nu ati baga jailbrake si eu am avut si o sa ti se face ecranul verde si o sa ti se incarce mai greu si etc 2:Multe apicati nu merg 3:il poti lua de pe google

| KodekZ explică (pentru sautean14):

Tu pe care l-ai avut? Am avut si eu la penultimul iOS si nu am avut probleme cu el dar nu mai gasesc pentru asta de acuma... poate s-au rezolvat bugurile. POATE

| IronicMAN a răspuns:

Daca iti pui jailbrake nu iti recomand sa-ti mai updatezi telefonul. Daca incerci exista sanse sa reusesti dar exista si mai multe sanse sa-ti blochezi telefonul de tot.Deci,daca ai acum IOS 7.1.1 (ultimul) asa vei ramane cu el dupa jailbrake si nu o sa-i mai poti face update.
Nu-ti recomand jailbrake, o sa ai semnal putin(uneori deloc), o sa mearga mai greu, exista posibilitatea sa ti se blocheze si sa nu-l mai poti deschide...

| KodekZ explică (pentru IronicMAN):

Dami link de download frate ca asta ma intereseaza pe mine. Se duce se duce si gata... oricum nu m-a intereseaza de telefoane... vreau link de la noul update si gata.