| Puiu271 a întrebat:

Am o intrebare la voi : Mama mea are un telefon Nokia 2.1 (touchscreen)luat la abonament de la Telekom, un telefon bun, se mișca repede, numai că acum o zi a dat telefonul ei unui copil, s-a jucat pe el, iar după cum spune copilul s-a descărcat și când a vrut sa-l pună la încărcat nu s-a mai aprins. Am încercat cu 10 incarcatoare la fel, numai că nu este din incarcator. Se poate să fi forțat mufa de încărcare? Ori, ei tot îi apărea "ACTUALIZARE Android " Și poate au dat să se actualizeze și intre timp s-a închis? Problema e ca nu am fost lângă copil să vedem unde umbla, dar el a spus că doar s-a descărcat, și are bateria capsata nu pot să o scot să o p un la incarcator universal. Va rog sa ma ajutați, cei care ati avut probleme. Are și garanție, dar vreau sa stiu cam ce se poate sa aiba.

5 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Probabil a murit bateria, folosește o baterie portabilă (nu priza) pentru a o aduce la viață, apoi îl poți încărca în mod normal. Daca nu merge nici așa să îl schimbe pe garanție.

| mngzx a răspuns:

Nu i-o facut nimic la chelefon, doar s-o chishat pe telefon laughing))))

| Puiu271 explică (pentru mngzx):

Esti prost rău! Și în plus am specificat sa răspundă doar cei care au avut astfel de probleme. Tu ai răspuns fără rost! Mai bine nu scriai ca filosof rămâneai!

| mngzx a răspuns (pentru Puiu271):

Poache i-o tras si niste cacareze imprashtiate la chelefon laughing))))

| AzoreL112 a răspuns:

E posibil si ce ai zis tu de actualizare, nu vad un motiv sa se opreasca din cauza bateriei si sa nu se mai incarce dintr-o data avand in vedere ca inainte mergea normal, la fel de posibil e si ce ai zis cu mufa. Eu zic sa il dai la garantie inapoi. Nu stiu ce ar putea avea. Bafta!