Ecranul tau este 2K, diferenta e ca in loc de WQHD e WQHD+.
Nu ma pricep nici eu exact sa-ti spun ce schimba plusul, dar ce e sigur si ce spune si google-ul cand cauti e ca rezolutia ta e garantat 2K, diferenta fiind aspect ratio-ul. Orice are Nx1440 e 2K, orice are Nx2160 e 4K.
YouTube-ul iti permite rezolutie 4K si pe monitor de 1080p, nu conteaza asta. Cel mai simplu e sa cauti modelul telefonului pe net si o sa vezi acolo ca e 2K cum zic eu.
La specificatii spune ca rezolutia ecranului este de 3k, d asta nu inteleg si ti am spus ca se oberva diferente cand ma uit la un clip 4k fata de unul 2
N-am idee atunci, sunt ignorant pe subiect din moment ce nu am auzit de ecrane 3K pana acum. Totusi Google-ul spune ca 3K e un fel de slang, si cand ti-am cautat rezolutia am vazut doar 2K mentionat. Ciudat.
Mda... nici eu n am habar. Mai bine o lasam asa
Apreciez funda. Cand vine vorba de detalii tehnice Google este mai tot timpul de incredere. Concluzia mea e ca sunt mai multe ramuri de ecran 2K, iar al tau cum ti-am spus nu este QHD, nici WQHD, ci WQHD+, si probabil de asta vezi diferente intre 4K si 2K. Eu inteleg ca 3K este un slang pentru WQHD+.
Cel mai probabil, eu oricum observ diferente intre 4k si 2k. Daca dau si zoom pe videoclip se observa destul de rau. Oricum multumesc pentru informatii.