| PîrvuVladimir a întrebat:

Salutare TPU, am un Huawei P Smart din 2018 și aș vrea să mă joc Fortnite, am 32 de biti și aș vrea să îmi pun 64, credeți că ar merge și cum?

4 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Poftim?
Cred ca vrei sa spui spatiu intern de stocare de 32 GB ( si nu are treaba ).
Jocul nu are suport oficial ( momentan ) pentru telefonul tau. Pentru mai multe informatii : https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/mobile/android/sign-up

| PîrvuVladimir explică (pentru PainTech):

Nu,vreau sa spun daca pot sa schimb singur sistemul de operare de 32 de biti pe 64 că cei de la Altex au instalat sistemul greșit.Scuze de expirarelaughing)

| PainTech a răspuns (pentru PîrvuVladimir):

1. In primul rand, diferenta dintre x32 si x64 este :
- Un dispozitiv cu x32 poate folosi doar 4 GB RAM maxim.
- Un dispozitiv cu x64 poate folosi mai mult de 4 GB RAM.

Tinand cont ca telefonul tau are doar 3GB ( sper ca ma uit la telefonul care trebuie ) nu ar avea sens instalarea unui sistem x64.
Un sistem de operare pe 64 de biti NU este mereu mai bun decat un sistem de operare pe 32 de biti, mai ales pentru dispozitive cu
putina memorie volatila.

2. Majoritatea ( peste 99% ) din aplicatii pot fi folosite si de dispozitive x32, si de dispozitive x64.

Daca Fornite mobile este o exceptie si necesita neaparat x64, asta nu stiu sa iti raspund.

3. TEORETIC poti instala un custom OS x64, dar se pierde garantia si poti intampina probleme grave de functionare. Eu zic sa il lasi asa, mai bine.

| Anastasiei_Radu_1982 a răspuns:

Joaca PUBG

Întrebări similare