| Iulian_Costyn_1997 a întrebat:

Am un telefon HTC 10 adus de o rudă din SUA. A fost decodat acum câteva luni și mergea ok. Cu timpul mi-am dat seama ca are probleme grave cu conexiuna wi fi. Își pierde semnalul de multe ori și când se reconecteaza iar nu mai merge. Și nu, nu e de la router, toate celelalte dispozitive și telefoane merg perfect. Asa am crezut și eu la început, am resetat chiar și routerul pana mi-am dat seama ca nu e de vina. Chiar nu știu ce sa mai fac. Mai am probleme iarăși cu semnalul și cu datele mobile. Datele îmi merg extrem extrem de greu, am semnal G. Am citit pe google ca asta cu wi fi ul ar fi o problema cu care se mai confrunta și alți utilizatori HTC. Alt lucru ciudat care cred ca are legătură cu asta e ca nu își face update la software. Îmi da o eroare : "Can't update software. There was an unexpected error and the file f system may be corrupted. Please contact HTC support" Va rog mult de tot sa ma ajutați și pe mine. Funda, promit!

1 răspuns:
| anonimg a răspuns:

Fara funda.
Poate este nevoie să fie resoftat.
Si nu este de mirare că pe benzile (frecvențele) din America merge mai bine decât pe cele de la noi sau din alta țară. El a fost facut pentru America si acolo merge cel mai bine.
Cât despre wifi poate să fie si plăcuța care nu ar face contact bine cu placa de bază. Aceeasi problema era si la un model de iphone mai vechi.
Vezi daca este vreun reprezentant HTC in Romania poate la București) si îl trimiti la service-ul lor. Ei iti vor da si garanție la lucrare.
Succes!