| Alin4uuu a întrebat:

Salutare TPU am un xperia play functioneaza doar pe reteaua 3G cand vreau sa il dau pe "only gsm" adica 2G tongue nu vrea in nici un fel as vrea sa stiu daca se poate repara? sau nu mai am ce face? va rog vreau raspunsuri serioase nu la misto va multumesc anticipat! ps: dau si funda!

8 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

L-ai resoftat deci cu Sony Ericsson update service?

| Alin4uuu explică (pentru sltlp):

Da dar degeaba am mai gasit undeva sa ii dau un downgrade dar nimica

Nu stiu macar daca as stii ca il vor putea repara astia de la service ca sa nu imi mai fac griji

| sltlp a răspuns (pentru Alin4uuu):

Nu cred ca il repara. Asta pare o problema de soft. Si nu cred ca iti rezolva niic un downgrade.

Nu o sa il poata repara?

| sltlp a răspuns (pentru Alin4uuu):

Nu garantez. Ti-am zis, problema pare de soft. Totusi stai asa, nu te-am intrebat pe ce retea esti. Vezi ca la digi nu ai semnal 2g. La digi ai doar 3g sau nu ai deloc.

Sunt pe Orange, da pai daca e de soft ar putea sa ii faca ceva sa ii schibe ceva la soft am sa merg luni sper sa se poata repara

Tocmai i-am sters basebandul si nu mai aveam deloc semnal iar acum i-am pus inapoi basebandul pe care l-am avut si merge pe 3G ca si inainte deci problema pare sa fie de la basebandakma nu stiu daca as gasi pe net sa imi mearga 2G ul ar fi fff bine