| Patrick20061997 a întrebat:

Salutare TPU, ce ați alege dintre un Samsung s8 sau un iPhone 7 plus?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Luând S8 economisești aproape 1000 lei! Cam apropiate la caracteristici.
Pentru a te decide și tu mai usor, vezi aici:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8161&idPhone2=8065

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S8, deoarece iOS este un sistem de operare foarte „închis".

| artemidak a răspuns:

IPhone 7 plus!
E mult mai șmecher.
Are o grămada de chestii șmechere.
Are Siri, camera buna și tot felul de alte avantaje!
Îți recomand iPhone 7 plus!

| Extraterestru2 a răspuns:

IPhone dacă folosești des rețelele de socializare, Samsung dacă nu. Eu unul am un Samsung S6 Edge+ și vreau să îl schimb cu un iPhone anul acesta.

| dslrn00b a răspuns:

Depinde de ce iti doresti:
iPhone 7:
- daca vrei sa te dai mare chiar daca nimeni, absolut nimeni nu o sa fie interesat
- daca vrei o interfata creata cu simplitate dusa la extrem in minte (facut mai mult pentru cei in varsta)
- limite peste limite si chestii care telefoanele cu Android le au de foarte multa vreme

Samsung S8:
- e Samsung, are skin aplicat peste Android, deci peste cateva luni o sa ai lag
- totusi, are Android care e net superior unui iOS, indiferent ce zic altii, crede-ma Android poate face orice
-zicea cineva ca iPhone are Siri, SIri e o jucarie pe langa G Assistant care iti da absolut ce informatie vrei, poate mentine o conversatie cat mai omeneasca (glume etc) are mai multe voci si poate retine chestii, nu stau sa fac lista de Android vs iOS dar cred ca ai inteles
-beneficiaza de Google lens, e extrem de util cand dai de o poza, wallpaper sau ceva si nu stii ce loc e sau de unde e luata

Sunt extrem de multe chestii care nu are rost sa le insir aici, sper ca ai prins ideea.

| cosminalinpopa a răspuns:

Samsung s8

| Bozai_Marius_1998 a răspuns:

Iphone 7 este mai inteligent dar Samsung s8 este mai rezistent si pare si el inteligent. Deci raspunsul este Samsung s8

| Iugarul a răspuns:

Un s8 deoarece are Android în primul rând!

Întrebări similare