| tdy a întrebat:

Dacă ma puteți ajuta, de unde pot comanda o folie de sticla pentru un galaxy s10 plus de exemplu, caut un site cu folii mai scumpe sa zic asa. Ceva la 300-400 de lei dar am găsit doar una la 290 pe eMAG laughing
Mulțumesc!

9 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Fratele meu a avut folie de sticla pe S7Edge, ceva la 30 euro, plus o husa de la Otterbox, cu 50 euro, military grade, si tot i s-a spart ecranul.
S-a deschis husa de la impact, a cazut cu fata in jos pe o piatra, si asta a fost.
I s - a schimbat ecranul in service, si de atunci il poarta fara nimic... Dar are putin mai multa grija de el.

| NLS a răspuns (pentru NLS):

Dintre toate foliile avute pana acum de mine sau membrii familiei, ArtWizz mi se par cele mai ok, dar nu sunt atat de scumpe.
Si mai era un brand italian, imi scapa numele acum.

Insa datorita curburii telefonului, daca nu umbli atent cu el, se vor desprinde la colturi, dupa maxim 6-8 luni.

| Marian7777 a răspuns:

Eu am S10 și nu mi-am pus niciodată folie de sticlă pentru că nu merge amprenta, trebuie folie specială ca să meargă amprenta. Eu folosesc folie de silicon, dau în jur de 70 de lei o dată la 6 luni cam așa pentru că pe margini intră mizeria/praful cum îl țin prin buzunare, dar e faină folia. E moale la atingere și eu zic că rezistentă. Plus că am am auzit că dacă se zgârie folie, se reface la loc nouă intr-un timp. Eu nu am avut zgârieturi pe ea să văd, dar am mai dizlipit eu din greșeală un colț și când am lipit folia la loc se vedea nașpa, dar după câeva zile nu se mai vede. Plus că folia asta îți face ecranul mai viu, mai colorat + ca merge amprenta perfect!

| tdy explică (pentru Marian7777):

Chiar folie de asta am și eu de o luna pe al meu laughing Dar tot îmi este frica da o căzătură mai zdravănă ca o sa se ducă.

| Marian7777 a răspuns (pentru tdy):

Eu l-am scăpat pe niște pietre mai mari, pe ciment și nimichee hee e ok folia și vreo 70 de lei o dată la nu știu cât timp, eu zic că merită! Ai grijă de elhappy

| CatalinTheCashBoss a răspuns:

Păi la GSM că am și eu s10(s10+)și cea mai ieftină era la 350 de lei

| Horatyu1 a răspuns:

Salut.In primul rand daca doresti sa stii, nu tot ce e scump este si bun, spre exemplu eu am un iphone 8 si sincer sa fiu mi-am comandat o folie de sticla la 30 de lei, ca mai apoi cand telefonul mi-a picat din mana (pe ciment) sa nu aiba nici macar o zgarietura. Site-ul pe care il folosesc eu este eMAG insa eu mi-am facut abonament la eMAG genius si mi le livreaza intr-o zi
Iata aici niste link-uri:
https://www.emag.ro/......DXPKGZBBM/
https://www.emag.ro/......DB7NH8BBM/

https://www.emag.ro/......D2BC9LBBM/

| tdy explică (pentru Horatyu1):

Mulțumesc de link-uri. Oricum la tine e mai simplu iphone 8= ecran plat deci nu asa de sensibil. Plus ca dacă a căzut pe beton cu suprafata dreapta cu o husa bună si fara folie scapa fără zgârieturi.
Si da știu de faza cu ce este scump, dar am subliniat acel pret mare doar dintr-un motiv, am prieteni plecați prin Franța acolo au spus ca este magazin special pentru folii de protecție care îți dă garantie pe viata ca nu se sparge( logic dacă telefonul este nou fara fisuri si nu este fake) cica nu e o folie, este un aparat special trebuie lăsat telefonul în el 40 de minute și întinde 360* pe tot telefonul un fel de folie siliconata ca acele speciale pentru s10 sa mai iti funcționeze și amprenta de pe display prețul la ei era 80-100 de euro. Eram doar curios dacă găsesc o asemenea folie respectiv loc unde sa imi montez si eu asa ceva.