In functie de iPhon-ul tau si sistemul de operare de pe calculator, la conectare poti vedea sau nu continutulş telefonului. Sunt 3 cazuri:
1. In My Compter nu apare telefonul - in acest caz cablul nu face contact sau nu e cablu de date (doar de alimentare)
2. Daca in My Computer apare iconita telefonului dar nu poti accesa continutul, atunci cele doua sisteme nu sunt compatibile si trebuie sa descarci si sa instalezi programul iTunes, care-ti va permite accesul.
3. Daca prin accesarea iconitei telefonului poti accesa continutul telefonului, atunci poti cauta si copia materialele dorite pe calculator. Atentie insa, stergerea sa NU faci de pe calculator, doar de pe telefon!
Aici ai gresit
Incearca sa te pozezi cu un iPhone 4 sau 5 si copiaza pe un sistem care are instalat win XP.
Daca reusesti, atunci ai dreptate.
Daca nu, atunci... ai Bulit-o!
Tu de ce crezi ca s-a pus aceasta intrebare de catre MadalinNY?
Eu personal am intalnit aceasta problema de mai multe ori, atat cu iOS, cat si cu Android.
Stiu foarte bine ce vorbesc.
Daca tu esti copil minune si n-ai dat de aceasta problema, asta nu inseamna ca nu poate exista.
Si da, raspunsul tau este eronat, tot din acest motiv!
Ei uite eu nu am intilnit sau auzit ce tu spui, si folosesc iphone de la iphone 2 asta asa ca idee.Si nu stiu sa fi avut vreodata 2 cabluri cum spui tu. Daca ai fabricat tu un alt cablu decat fac astia la iphoane e problema ta, dar pana una alta iphoanele foloseste doara un singur cablu pentru incarcare si date.Deci nu mai te pune tu sa evaluezi nimic ca nu esti in masura, de fapt nici nu ai avea dreptul cel putin moral sa faci lucru asta nici daca ai fi de meserie sau ceva legatura cu telefonele.Asta asa ca idee.Un om indiferent cine este, cum este si etc cand da un raspuns cuiva si-a luat din timpul lui, si-a dat si el cu parerea, nu veni tu pentru care el nu tia adresat nici macar o vorba sal evaluezi tu. Daca e cineva ar avea ceva de spus ar putea s-o faca cel care a pus intrebarea, sa zica multam de raspuns nu-s lamurit dar oricum multumesc.Nu sa vii tu sa evaluezi tu oameni,. Stii tu sa evaluezi, tea pus cineva, sau macar asa moral cum e sa vii sa te bagi asa in ciorba aiurea? Bagate la o discutie, dar si acolo civilizat nu jigniri nu mai stiu eu ce(bine nu-i cazul tau aici acum)dar zic asta asa ca idee, dar sa vii deja sa evaluezi te crezi deja superior celorlanti.Deci cel eronat esti tu, ca sa fiu mai direct, adica ai bagat ceva, ai trecut si la cabluri si ai facut-o lata dar tot persisti in greselile tale.Inainte da cu iphone nu se putea transfera nimic fara itune indiferent ce aveai Apple sau wind, dar acum sincer nu mai stiu daca am incercat sa zic 100% dar asa tin minte ca am facut transfer de poze direct pe un laptop cu wind, dar cum am spus nu-s sigur, insa o sa incerc zilele astea si reviu stai linistit.Dar pe un calc Apple transferi poze fara absolut nici un itune nimic asta garantat 1000%.Si sa continui sa iti demonstrez ca raspunsul meu n-a fost eronat cum tu evaluezi, cel care a pus intrebarea na spus nimic car avea calc cu wind sau cu altceva.Deci in mom in care pui o intrebarea si nu spui ce folosesti, eu am banuit ca daca ar iphone poate o avea si calc Apple, dar asta nu conteaza, conteaza ca na specificat pe ce calc nu reuseste sa faca transferul.Ca urmare raspunsul meu este foarte corect.Du-te si catati de tigaile tale si mai lasa-te de evaluari ca esti depasit de situatie.
"cel care a pus intrebarea na spus nimic car avea calc cu wind sau cu altceva".
Pai, citeste atent intrebarea: "vreau sa il conectez la pc". Nu la calculator Apple.
Apple nu produce PC-uri! PC (Personal Computer) au fost marca IBM, concurenta lui Apple la vremea aparitiei.
Sunt doua sisteme complet diferite, chiar si fizic.
Si, ca sa terminam discutiile zadarnice, incarcatoare si cabluri diverse sunt produse de multe firme "pe vapor", chiar daca nu sunt autorizati de Apple. Se gasesc dispozitive "adaptate" de la telefoane cu Android de multe feluri, pe piata ieftina. Am intalnit pe net si oferta de "incarcator universal" cu diferite mufe de conectare, inclusiv pentru iPhone si Android (micro USB).
Deci, orice e posibil...
Cand conectezi telefonul la calculator, ar trebuie ca calculatorul sa til vada, deci cauta ca undeva la My comouter pe acolo ar trebuie sa iti arate si Iphone ala al tau.Vezi pe acolo pe unde iti arata hardu si alte alea, acolo trebuie sa apara, asta daca nai autorun sa til bage automat pe ecran.Deci cauti acolo si daca ti-l arata atunci aia e tot, nu ai nevoie de nici un program sa poti descarca pozele de pe iphone pe calculator, Deci nu ai nevoie nici de itune.Deschizi si aia o sa iti arate pe calc poze ce le ai in telefon.De acolo le copii sau le tragi pe desktop sau unde doresti tu in calculator. Daca in schimb calculatorul nu-ti vede telefonul atunci ai probleme la acel telefon, este defect sau ceva e cu el.Sa transferi prin bluethoot trebuie sa ai si calc cu bluethoot altfel nu merge.Dar cel mai simplu este cum am aratat mai sus.Nu exista orice iphone daca il conectezi la calculator te lasa sa vezi pozele si sa le si transferi sau sa le copii de fapt, asta fara ajutorul itune sau al altui program.