| Badica_Eduard_Badica_Eduard_1996 a întrebat:

Salutare TPU nu de mult mi-am schimbat placa video la PC modelul:Asus Radeon R9 270X DirectCU II Top 2GB DDR5 256-bit...Si o Sursa 550(W). Problema este cand intru in jocuri ca Far Cry 3 dsuAssassin Creed 4(Jocuri cu Grafica foarte buna).Le pot rula cu graficile la maxim.Dar atunci calculatorul incepe sa faca un sunet mai zgomotos(Chiar daca sursa este silentioasa).Dar dupa ce am stat in jur de 2 minute pe acele jocuri mentionate mai sus se face un zgomot insuportabil de la un motoras si temperatura placi era destul de mare cand a inceput sunetul.Eu cred ca este de la sursa deoarece nu cred ca primeste destul curent.Ca am doua prelungitoare unde acolo am si TV,monitorul, calculatoarul boxele si imprimanta+incarcatoare.Voi ce parere aveti? puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| bogdanstan a răspuns:

Placa video mentionata de tine consuma max 180 de w, daca sursa care o detii, chiar daca ii doar de 550 w, dar daca ii de calitate (gen corsair, seasonic, etc) nu ar trebui sa ai nici o problema. Si faza cu zgomotul, e ceva normal ca atunci cand placa video se incalzaste sa faca zgomot mai mare deoarece implicit creste si turatiile ventilatoarelor de pe placa video. Bafta.

1 răspuns:
| Intruder19 a răspuns:

Nu are nici o treaba prelungitorul. Placa respectiva consuma destul de mult si daca nu ai o sursa cu electronica buna nu iti face fata.

Care este numele sursei?