| Asker01 a întrebat:

O sa incep. De curand m-am certat cu mama si a iesit cam rau, asa ca mi-a confiscat telefonul. Sunt dependent de el si totusi.e vară.
Intrebarea este: aveti idee unde poate ascunde o mama un telefon? laughing)
Poate vi s-a mai intamplat si voua.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dependent de telefon? tii droguri in el?

| K0sti a răspuns:

Dependent de telefon? Boala grea! Ce treaba are vara cu telefonul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greseala.spune-i ca trebuie sa oprestidatele ca face trafic.Si lasi tel deschis.Iesi afara, mergi la un vecin si spune-i sa sune peste 5 minute cand vei reveni in casa.El suna, tu auzi telefonul, il iei si il dai pe mucles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau cauta dupa icoana.laughing

| TheKiller1 a răspuns:

Spune-i sa ti-l dea 2 minute "sa opreti datele mobile"ca daca nu se strica telefonul. il dai inapoi si te uiti in ce camera se duce cu el. Dupa intorci tu toata camera

| Vicnz a răspuns:

Pai din moment ce ea e mama si tu esti copilul, cam are dreptul sa ti-l ia, nu crezi?
Ea are autoritate asupra ta, nu tu asupra ei. Telefonul e cumparat din banii tai? Ai serviciu? Cel mai bine e sa stai in banca ta si sa incerci sa iti convingi mama sa ti-l dea de bunavoie, ar fi fericita sa te vada ca faci ceva care sa o bucure si se va indupleca sa ti-l dea daca o iei prin surprindere cu o fapta buna.

| Vicnz a răspuns:

Si inca ceva: nu te lua dupa sfaturile unora de pe aici care te invata cum sa minti! Fii sincer cu tine insuti in primul rand, iar in al doilea rand incearca sa il recuperezi folosindu-ti inteligenta si curtoazia fata de mama ta! O sa fii super-fericit cand o sa vezi ca mama ta se va bucura de tine ca nu o minti si mai ales ca i-ai aratat ca te-ai mai maturizat un pic! Asta le place parintilor sa vada, nu certuri obscure. Iti doresc bafta!

| Tudor_Laurentiu_1997 a răspuns:

In dulapul cu haine sau in geanta, nu stiu unde altundeva ar putea sa il ascunda laughing