| Frostoso a întrebat:

Recent am incercat sa imi rootez cu ODIN telefonul Samsung Galaxy S6 Edge, am urmat un tutorial de pe internet si acuma pur si simplu am telefonul blocat pe logo-ul de la Samsung si in stanga sus in colt imi scrie cu rosu "RECOVERY IS NOT SEANDROID ENFORCING". Niste rezolvari va rog?

9 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Te-a mâncat în fund să faci asta? Pentru ce? Te duci mâine frumos la un service sau de unde l-ai luat sa-l repari și asteapta-te la o sumă consistenta de bani pentru reparație.

| Frostoso explică (pentru RobertMoon):

Telefonul l-am luat din Germania. In fine... O sa merg la un service Vodafone si voi vorbi cu un tehnician IT de la ei.

| Andrei1099 a răspuns (pentru Frostoso):

Te ajut eu daca vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pus-o... poti sa il arunci la gunoi...nu se mai poate face absolut nimic!

Data viitoare nu fa root decat daca stii sa il faci calumea!

Daca nu il faci bine il blochezi in revery mod si nu se mai poate face ABSOLUT NIMIC!

| notefree a răspuns:

Mergi la un service
Sau cauti pe cineva specializat in din astea
Totuși este un telefon scump de ce ai vrut sa-i faci root?

| Frostoso explică (pentru notefree):

Pur si simplu am vrut sa folosesc niste aplicatii gen Freedom pentru. niste jocuri.

| Tina_Criss_1987 a răspuns:

Trebuie sa mergi la un sediu Samsung, ori la Orange, Vodafone, Telekom etc(de unde ti-ai luat telefonul).Ei trebuie sa te ajute.Asa am patit si eu, ceva similar, si cand l-am dus la service, in 3 zile l-am reparat, dar memoria a fost stearsa!
Oricum, nu mai folosi Odin! Eu, tu si multe cunostinte de ale mele au avut probleme cu acest program!

| Liviu_Alex_1980 a răspuns:

Unu

| darkproultra a răspuns:

Rescrii ap-ul cu odin, intri in recovery, dai factory reset si gata. Ai ghid aici http://www.androidrootz.com/......edge.html.