| lovemyname a întrebat:

Sa dau un LG Optimus L9 nou pe un iPhone 4 32GB Neverlock second?
Mie imi trebuie mai mult pentru jocuri hd,muzica, internet si poze
Ce spuneti?

13 răspunsuri:
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!

Pai.daca tie iti trebuie mai mult pentru jocuri, internet si poze nu ar fi logic sa alegi telefonul cu specificatii mai bune, cu ecran mai mare si camera mai buna?

Avantaje iPhone4:
Este Apple
Dimensiuni
Rezolutie (330PPi vs 234PPi)
Protectie (Gorilla Glass vs ----)
Memorie Interna (32GB vs 4GB)

Avantaje L9:
Subtire
Greutate (125g vs 137g)
Ecran (4.7" vs 3.5")
Viteza Internet (21Mbps vs 7. 2Mbps)
Inregistrare Video (1080p vs 720p)
CPU (DualCore 1Ghz vs SingleCore 1Ghz)
GPU (SGX540 vs SGX535)
Baterie (2150mAh vs 1420mAh)

Daca te iei dupa specificatii, vei crede ca L9 este de 3 ori mai bun din majoritatea punctelor de vedere. Dar nu este chiar asa! Gandeste-te ca un S3 are QuadCore 1.4 si un iPhone5 are DualCore 1.2 si totusi are performante foarte asemanatoare! Asta inseamna ca specificatiile unui iPhone nu se pot compara cu alte specificatii.
Totusi, cred ca L9 este mai performant de data asta.

Daca iti iei un iPhone, trebuie sa il intretii! Am mai vazut prosti care s-au dat ei jmecheri ca au iPhone, si nu au avut nici o aplicatie pe el, pentru ca nu au avut bani sa si le cumpere! 90% din aplicatiile de pe AppStore sunt contra cost!
Este ca la o masina! Poti sa te dai mare ca ai un Mercedes in loc de ..Ford, dar cand doamne'fereste iti zgarie unul oglinda te costa 5mii de euro reparatia!
Totusi, cred ca iPhone4 nu va mai rezista mult la capitolul jocuri...deja timpul incepe sa il loveasca, si nu se va comporta atat de bine ca L9, care a fost scos acum jumatate de an, nu acum 3 ani...
Deci eu zic sa ramai cu OptimusL9!

Succes; Sper ca te-am putut ajuta!

| kaBooMx a răspuns:

Nu-l da! Daca vrei internet, e mult mai bun L9 datorita ecranului! La fel si cu pozele! La muzica sunt la fel, dar la jocuri e posibil sa se simta o diferenta minora pe iPhone. Iti recomand sa nu-l dai. Plus ca iPhone-ul 4 e cam invechit si continua sa se invecheasca. Si in plus, daca e second hand poate fi zgariat! Uite aici un video cu jocuri pe L9: http://www.youtube.com/watch?v=t98IZ-dXjts Sper ca te-am ajutat!

| Agentuu a răspuns:

Da-l..nu se compara LG cu iPhone-ul, e mult mai slab.

| Munteanu_Liviu_1987 a răspuns:

Recomand iphone 4 pentru ce vrei tu sa faci cu el. internetul se misca ff bine, gasesti o tona de jocuri, iar daca ii faci si un jailbreak, te-ai scos.

| ghostady2011 a răspuns:

Sall, iti zic decat atat: Dai un telefon nou pe unu sh? Apple iPhone 4 are un procesor mai prost, o camera mai proasta 5mp(LG 8mp) si multe alte diferente. Lg-ul il folosesti mai mult decat iphone pentru gaming, muzica, etc datorita procesorului. Dai ceva 2013 pe 2010.

| Mihayy96 a răspuns:

Macar daca era iphone5 second hand se mai merita, dar asa nu (Nu o sa-ti mearga ultimele jocuri aparute pe el 100%, iphone-ul are ecranul mic, nu trecem peste aspectul de second hand... poate X l-a scapat de cateva ori pe jos, sau are un buton stricat care a incercat sa-l repare si nu se va observa acum, ercan zgariat etc. Crede-ma LG L9 e mult mai bun decat iphone-ul 4 pentru ca L9 are un procesor dual core 1ghz fata de iphone4 care are single core, memoria ram)
Daca vrei sa-ti iei jocuri gratis care le gasesti pe marketplace in bani uite aici link
android.mob.org sau mali400.blogspot.ro
Eu te invat sa nu-l dai dar daca ai tentatia mare din partea mea poti sa faci ce vrei, este telefonul tau faci ce vrei cu el.
Sper ca te-am lamurit Bafta! happy

| Teufelchhhen a răspuns:

Poi.
Eu am LG Optimus Net si sunt mandruuuu de el.
NUUUUU il da.
Salut!

| dianast a răspuns:

Parerea mea este sa nu-l dai, pastraza LG-ul.

| skypy007 a răspuns:

Eu am l7 si sincer nu l-as da. acum ramane la alegerea ta dar eu as zice sa nu o faci

| all23 a răspuns:

Da este mai bun iphone4. funda?

| Negru_Iosif_1998 a răspuns:

Raspunsul tau aici...Salut! Am multi prieteni care au avut IPhone 3-4, 4S si unii care si l-au luat de la second aveau displayul zgariat si datorita acesteia nu puteau juca unele jocuri doar pentru ca era ecranul zgariat.Insa la LG Optimus L9 e mai sigur, pentru ca nu iti va fi ecranul zgariat si vei avea si garantie la el.

| BogdyBoyY a răspuns:

Se merita dar nu se stie daca iPhonu-l e bun sau e replica ai grija!

| BogdyBoyY a răspuns:

Se merita dar ai grija sa nu fie replica iPhonu-l! Funda big grin?