Mda...nu știu care ar putea fi cauza dar îți recomand să îți instalezi un antivirus, ar putea fi asta problema, iar dacă nu merge cu antivirus, apelează la un prieten sau cineva care se pricepe la telefoane.
Acesta e antivirusul pe care îl folosesc eu și sunt foarte mulțumită: Bitdefender Antivirus Free.
Daca ai Magazin Play, inseamna ca nu ai iOS. Nu ai iPhone, ai Android.
Păi da
Dar este aceeași chestie... doar că pe iOS se numește altfel
Pe iOS nu exista antivirus. Poate exista VPN cu internet filtrat contra malware, dar nu poate exista antivirus.
Https://www.kaspersky.com/blog/ios-security-explainer/23811/
Dr.Web a dedicat o pagină separată acestui număr cu o explicație destul de detaliată a motivului pentru care este imposibil în principiu să creezi un program antivirus pentru iOS:
„Ca toate sistemele de operare, iOS este vulnerabil. Dar fiecare aplicație din iOS are propriul context, un spațiu închis în memorie. Programe pentru terți, care includ antivirusuri, nu pot accesa sistemul de fișiere al altor aplicații. Adică, arhitectura existentă, în principiu, nu face posibilă accesarea fișierelor și a zonelor memorie cu acces aleator unde rulează alte aplicații. "
https://bazava.ru/......usnyh.html
Doamne dar greu înțelegi. Antivirusul acesta îl descarci, nu îl ai direct pe iOS?♀️
Scuze, fără semnele de întrebare și acea iconiță...
Nu poti descarca niciun antivirus pentru iOS. Pentru iOS *nu exista* antivirus.
Pe scurt: toate antivirusurile pentru iOS sunt escrocherii, iar compania Apple nu le permite existenta in App Store.
Cel mai sigur mod de a fi banat de Apple este sa vinzi antivirus pentru iOS.
PetrusEmanuelMihai întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: