| Adolf8 a întrebat:

Salutare tuturor! Eu sunt posesor de Samsung Galaxy S. Recent am văzut Samsung galaxy s22 ultra care a sosit cu S pen. Pe viitor mă gândesc la achiziționarea acestuia. Mă interesează cum anume pot întreține acest S pen. Trebuie după o anumită perioadă schimbat ceva în el? Vă rog să îmi detaliați prioritățile acestui obiect consumă multă baterie din telefon? Nu am fost posesor de Note niciodată. Dar mereu rămâneam surprins de calitățile lui.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu apesi cu putere pe ecran, pozitia lui trebuie sa fie cat mai perpendiculara, daca intra in contact cu apa trebuie uscat bine. Daca totusi s-a stricat poti sa-ti cumperi un set cu varfuri de rezerva.

| Brizbriz a răspuns:

Nu consuma baterie
nu trebuie incarcat
se toceste dupa ani buni de folosire indelungata
se gasesc de rezerva
l-au bagat, ca merita si am ipresia ca vor renunta la seria Note, dar nu sunt sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa fi surprins cate poti face cu un pen iar de note nu mai vorbesc sunt cele mai smechere procesor etc tot ce vrei design. merita banii eu fiind posesor de iphone dar am avut note

| literallythesamebruh a răspuns:

Telefonul este unul genial, precum și S-Pen-ul, dar procesorul Exynos strică toată ambianța acestuia. Îl cumperi cu procesorul Snapdragon= best buy.