anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
Uitați am și eu o întrebare la voi:
Cum este cel mai bine să ai meniul telefonului în română sau în engleză? Pun această întrebare deoarece sunt mereu în dubii între engleză sau română, nu știu de ce cred că la limba engleză ai mai multe avantaje.

Dau fundă răspunsului care este de mai multe ori, de exemplu este mai bine în română sau este mai bine în engleză.

Răspuns Câştigător
| Andrei200202 a răspuns:

Iti propun sa l ai in engleza, asa o sa te obișnuiești cu limba, chiar o sa mai inveti cate un cuvânt nou. Engleza este o limbă universală pe care trebuie sa o stii daca vrei sa te înțelegi cu persoane din alte țări.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Traducerile in romana sunt atat de aiurea... Niciodata nu gasesti ce ai nevoie

| darrio2007 a răspuns:

Daca stai prost la limba romana, il poti seta in engleza. Si viceversa.

| Adry05 a răspuns:

Te ajută să înveți mai bine limba, eu îl aveam în franceză și am învățat câteva cuvinte

| RoCkKiD a răspuns:

E irelevant, tine-l cum iti e comod, singurul motiv pentru care il tin in engleza e ca daca vreau sa fac ceva si caut un ghid pe net o sa fie si ala in engleza si e mai usor de urmarit si executat pe telefon.

| Dalmore a răspuns:

Eu nici nu-mi amintesc acum pe ce limbă am setat telefonul, atât e de irelevant. La fel îl folosesc în ambele limbi, nu cred că ai ce cuvinte noi să înveți dintr-un meniu de telefon rolling on the floor.

| Zaygon a răspuns:

Depinde cum te obisnuiesti. Eu telefonul l-am avut intotdeauna pe romana.

PC-ul in schimb il am in engleza de cand ma stiu.

Tine de preferintele fiecaruia.

| 4ndr33y a răspuns:

Pe mine ma enerveaza orice dispozitiv electronic care e in limba romana, inclusiv calculatorul. Unele programe la instalare citesc regiunea si seteaza limba automat pe romaneste. Cand utilizez acele programe parca sunt handicapat, nu inteleg nimic pana nu le schimb in engleza.