| nyoentox2002 a întrebat:

Voi cand vă uitați la un telefon la ce vă uitați prima dată?
Eu mă uit la GB stocare, GB memorie Ram, baterie si cam atat!
Normal ce specificatii mai contează la un telefon dinadara de acestea?

13 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Cat timp primeste acualizari de securitate si upgrade-uri de versiuni Android. Google Pixel au 3 ani cu 3 ani, telefoanele Android One au 3 ani cu 2 ani, restul 'mnezo cu mila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă uit să aibă ecran Full HD, cameră foto/video bună și mah baterie.

| Bruno92 a răspuns:

Ma uit la ce procesor are, rezoluția display ului, sa aiba EIS si OIS la camera, sa filmeze 4k, sa aiba sunet stereo, bateria evident, sa aiba încărcare rapida și sa aiba mufa jack sa vina și cu casti de calitate cum e la Samsung s8 de exemplu.ma mai uit la mărimea display ului sa fie cat mai mare și sa aiba 5g.

| nyoentox2002 explică (pentru Bruno92):

Eu stiu că și mărimea ram contează foarte mult

| Bruno92 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Pai ai menționat tu, asa ca nu mai avea rost, eu am menționat ce nu ai menționat tu. evident ca contează foarte mult, eu de exemplu nu îmi iau tel fără minim 4 gb memorie ram.

| nyoentox2002 explică (pentru Bruno92):

Eu am gasit un telefon sub 1000 de lei care are 6 Gb de ram si ala e Huawei P40 lite

| Bruno92 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Da e un tel bun. happy la camere nu exceleaza, dar la performance este foarte bun, are baterie buna si incarcare rapida. e un tel ok calitate - pret. are si un scor bun in antutu.

| RaduRobertRO a răspuns:

Procesor si camere, rezistent la praf si apa, astea ar mai fi de adaugat, restul cred ca sunt detalii, depinde de preferinte.

| StefanE2019 a răspuns:

Memoria RAM nu este cea mai importantă.
Cea mai importantă componentă (și la telefon, dar și la PC/Laptop) este procesorul (CPU), care este creierul telefonului.
Abia după vine memoria RAM și GPU (la telefoane, la PC e GPU înainte de RAM).

6GB RAM puse cu un procesor Snapdragon 675 sau mai nou o să te țină încă câțiva ani.

| nyoentox2002 explică (pentru StefanE2019):

Si daca e 6b de ram cu procesorul:Kirin 810?

| StefanE2019 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Este foarte bun procesorul, rival cu un Snapdragon 730.

| Marian7777 a răspuns:

Eu mă uit la stocare și memoria Ram, dacă este rezistent la praf și apă, camera dacă este bună, display, dacă este mare sau mic, culoare, brand

| vali5 a răspuns:

Procesorul si camera