anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vroiam sa-mi cumpar un Iphon5, asa ca am inceput sa am informez.Am observat ca daca il cumperi din Romania costa cam 3000 lei, destul de scump, insa daca vrei sa il comanzi de pe situl celor de la Apple costa cam 200%(650 lei). Mult mai ieftin, insa intrebare este cam cat costa o decodare? Pentru ca telefonul trebuie decodata ca sa mearga in Romania, deoarece este cumparat din alta tara.

Răspuns Câştigător
| Mondo a răspuns:

Decodarea fara Giveysim este in jur de 400-500 Ron. Adica telefonul sa functioneze exact cum ar functiona cumparat din Romania la liber. Dar aici vine inca un aspect care nu cred ca l-ai luat in considerare. Sunt posesor de Iphone 5 si iti recomand mai bine sa strangi bani sa iti ei din Romania. Cele cumparate de pe Site sunt trimise din America, ceia ce inseamna ca garantia este valabila doar in America pentru a-ti trimite telefonul la garantie ar dura in jur de 4 luni. Pentru ca cei de la Istyle nu primesc garantii decat pe Romania. Stima

1 răspuns:
| Droghh a răspuns:

Nu iti lua iphone... iphone-ul este pentru fite... Ia-ti galaxyy este mult mai bun si mult mai ieftin