| DaniTDCI a întrebat:

Salutari, as dori ca atunci cand fac poze cu telefonul sa imi apara intr-un colt jos, modelul camerei foto, dar nu stiu cum sa fac, putin ajutor?

Răspuns Câştigător
| LorenzoRon a răspuns:

Salut, ianisade

Trebuie ca telefonul tau sa aiba integrata optiunea respectiva, cum sunt cele de la Huawei. Ce telefon ai?

Toate setarile de genul se fac din Setari. Intri la Camera Foto, dupa care dai la Setari si citesti meniul cu atentie.

| DaniTDCI explică (pentru LorenzoRon):

Huawei p smart 2019

| LorenzoRon a răspuns (pentru DaniTDCI):

Ai rezolvat?

| DaniTDCI explică (pentru LorenzoRon):

In setari nu gasesc... de aia am pus intrebare ca poate reusesc cumva dar nu prea

6 răspunsuri:
| Algo098 a răspuns:

Daca aplicatia camera a telefonului nu are in meniu Stamp photos sau ceva asemanator, atunci se poate folosi o aplicatie care face acest lucru, cum ar fi Open Camera.
La setari la Photo settings...
se poate alege "Stamp photos" pentru a pune data pe poza
sau se poate alege "Custom text" si se poate trece orice text dorim, inclusiv ceva de genul SAMSUNG 256MP AI CAMERA, se poate modifica marimea textului, culoarea. Alta varianta e sa se puna textul dupa ce se face poza cu alta aplicatie.

| Algo098 a răspuns:

Open Camera ofera in plus stabilizare video destul de buna si in unele cazuri filmare 4k.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Algo098):

Open Camera este EXCELENT la filmare! Cum majoritatea aplicatiilor foto/video de la producatori se chinuie sa faca autofocus continuu si de multe ori esueaza lamentabil (Xiaomi, de exemplu), pui frumos Open Camera, dai focus infinit fix si rupi stilul.