Eh,nu știu dacă e o soluție fiabila
Până la urmă telefoanele, paradoxal, sunt făcute să se strice, altfel cum ar face ăștia mai mari bani?
Că s-a dus 1% nu e mare problema, ar trebui sa fie normal, grav era daca se ducea un 5% ...atunci era o problema, dar așa, nu cred
Depinde,daca e utilizat până frige, evident că îi afectează bateria temperatura mare și deci,prin urmare,se reduce și starea bateriei, se degradează încet.
Nu știu dacă are relevanță cu ce încarci cât, mai degrabă, stai pe el și ce faci cu el.
Acuma asta e doar o părere, trateaz-o ca atare!
Mulțumesc!
Am avut un IPhone X din 2018 pana acum 4 luni când l-am cumpărat pe asta, dar n-am ce spune…a fost tanc efectiv în 2021 i-am schimbat prima data bateria, dar pana atunci a fost utilizat în disperare pe pubg de dimineața pana seara, când se încălzea prea tare îl bagam 5 minute in congelator? si jucam cu el numai la încărcat. Acum este pe undeva prin dulap, spart pe spate plus ca ecranul este dezlipit din cauza ca gsm ul la care i-am schimbat bateria nu prea a fost profesional. Ma bate gândul să bag 1000 de lei în el si sa-l repar
Clar…mulțumesc pentru sfaturi, succes!
Cu drag man
Succes și ție!
Eh,nu știu dacă e o soluție fiabila
Până la urmă telefoanele, paradoxal, sunt făcute să se strice, altfel cum ar face ăștia mai mari bani?
Că s-a dus 1% nu e mare problema, ar trebui sa fie normal, grav era daca se ducea un 5% ...atunci era o problema, dar așa, nu cred