| DaDaDaDa69 a întrebat:

Salutari TPU. Am un J5 2015 si incet incet ma lasa. Vreau sa achizitionez un telefon nou. Ma gandeam la iPhone. Chestia e ca un prieten si-a cumparat cu abonament un P10, na. Cu specificatii mai bune si chestii de genul. Eu m-as fi gandit fie la un A8, fie la iPhone, 6 sau 7. La 18 ani nu ma mai intereseaza sa ruleze jocuri si chestii de genul. Vreau sa stiu ca o sa ma tina macar 3 ani si ca merg calumea aplicatiile de baza: Youtube-ul, FB-ul, Snapchat-ul, Insta si asa mai departe. Voi ce parere aveti? Ce ar trebui sa aleg?

5 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Nu stiu ce buget ai.
eu iti recomand One Plus 5T
are doua versiuni 6ram si 64 memorie sau 8ram si 128 memorie. si e mai bun decat toate telefoanele specificate de tine mai sus. cauta in you tube teste cu acest terminal si te vei convinge. il gasesti pe eMAG, daca il vrei la un pret cinstit il cumperi in pagina One Plus. Ajunge in 2 zile, maxim3.

| kar1GaNNN a răspuns:

Dacă ai bugetul necesar pentru un iPhone 7 comanda-l cu încredere.
Rezistența si viteza sunt pe primul loc la un telefon.
Baftă.

| AlleSss a răspuns:

Bună! Am avut un iphone 5s timp de 2 ani și nu am ce să îi reproșez, în afară de baterie (de aceea am acum un Samsung note 8 și nu un iphone). Am prieteni care au 6 și 7, nu s-au plâns niciodată de ele. Decât să îți iei A8, mai bine îți iei ceva sigur. La baterie, însă, să nu te aștepți să țină ca un Samsung

| Jager a răspuns:

Care e bugetul pe care il ai?

| GoldenBoy17 a răspuns:

Mie nu imi plac Huawei, Insa, sunt niste telefoane foarte bune, am avut Huawei P9 lite 2017, Arata Demential. Eu folosesc un S7 edge, insa, daca vrei ceva nou, poti opta pentru un Huawei p9, p10. Un Galaxy S8, Samsung A5 2017. Samsung J5 2017. Apropo, Arunca o privire si la Oneplus 4 sau 5/5T. Sunt foarte bune, oricum, cumpara ceva pe care sa ti-l permiti, apropo, inca o data, Vodafone are o oferta, in care poti achiziționa Note 8 in rate de 51€/Luna, cu Avans 0, insa cere garantie. Eu zic ca e o oferta buna, chiar daca o sa plătești mai mult decat in magazin... macar dai mai putin in principiu cand il cumperi