| NotAndrew69 a întrebat:

Saluuut! As vrea cateva jocuri pentru Mobil... da-ti cate mai multe si niste muzica super super!

Mz

Răspuns Câştigător
| jhflauhddd a răspuns:

Îți sugerez sa folosesti mai mult trap sau doar instrumentala.

Sail - Awolnation
Bad Karma - Axel Thesleff
Dr. Dre - Still D.R.E. ft. Snoop Dogg (SkennyBeatz Remix)
Make it Bun Dem - Skrillex
Myself
rang - Skrilex
Linkin Park - In The End
Linkin Park - Talking To Myself
Niggas in Paris - Jay-Z

Mai sunt si altele care merge pe fundal dar nu mi le amintesc

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clash Royale, Clash of Clans, orice GTA, in special China Town Wars pentru ca merge ok si pe telefoanele mai slabe, Last day on earth: Survival, Free Fire.

| hreff a răspuns:

Amice iti recomand clash royale este un joc de strategie multiplayer foarte intersant si captivant.

| jhflauhddd a răspuns (pentru hreff):

Omule nu știi sa citesti?
A cerut muzica.
Si oricum părerea mea este ca jocul ala a devenit unul de copiii dependenți si frustrati. Si eu l-am jucat, pana am văzut ca toti pruncusorii se lauda ca nu stiu ce au realizat ei in el si ajung sa isi mai si sparga telefoanele din vina lui.

| NotAndrew69 explică (pentru jhflauhddd):

Nu sunt dependendent, numai ca plec intr-o zona in care nu o sa net asa de bun, si vreau sa instalez niste jocuri chiar daca nu prea o sa jocwinking

| NotAndrew69 explică (pentru NotAndrew69):

Si eu am jucat clash... m-am plictisit si cam toti de la mine din clasa sunt obsedati efectiv de jocul ala... toata ziua numai de el vorbesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru jhflauhddd):

Uh. Am ajuns destul de departe in CR, cred ca daca ma mai tin cateva luni ajung in scena competitiva si e foarte enervant sa auzi plozii in mijlocul de transport cum se cred mari smecheri ca sunt arena 8. Te inteleg.