| burhanbei a întrebat:

Salve la toti TPU. fiimea a blocat accidental (zice. ea) un telefon Nokia Expres Music, nu/si mai aminteste codul de blocare pus initial (nu pinul), a incercat n combinatii dar nimic. cum m/a lasat telefonul l/as folosi eu pentru moment.
SOS cum se poate debloca fara a apela la un service?
cu multumiri...

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nici o sansa happy
deblocarile pe IMEI (fara service) sunt doar pentru a-l debloca din retea, fara service nu reusesti happy

| Intruder19 a răspuns:

Ce telefon ai?

In functie de modelul telefonului cauti pe net combinatia de taste pentru a face un hard reset.

| Seby90 a răspuns:

Sunt diverse modalitati, dar ai putea strica telefonul. Poti spune mai exact ce model de telefon ai? Daca are sistem de operare ai putea reveni la setarile din fabrica fara a avea nevoie ca telefonul sa fie aprins.

| MaxKiller911 a răspuns:

Salut! Eu am citit pe net ca il mai poti debloca daca tii apasat pe butonul ok, cel de volum up si pe cel de deblocare

| MaxKiller911 a răspuns:

Am uitat sa iti spun ca vei intra intr-un meniu mai ciudat ( daca merge chestia ) unde vei merge doar din butoanele de volum si cel de ok, sau ceva de genul

| JUST44FUN a răspuns:

Incercati sa va restetati telefonul din pc.Asa faceam si eu cand uitam parola :d

| IQBoxGeek a răspuns:

Cumva iti cere codul PUK?