| Sasukesmecherul a întrebat:

Samsung galaxy A71 sau xiaomi mi 10T(cel de 8 gb ram), in special pentru jocuri/poze/Youtube

5 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Eu as merge pe Xiaomi, (si chiar o sa merg), imi place la nebunie Mi 10T Pro
(cel mai mult ma incanta ecranul plat, chiar daca nu e Amoled).

Cu fotografia sta bine in conditii de lumina optima, cel putin varianta Pro, pe care ti-o recomand si eu.
In lumina scazuta (seara, la apus, la rasarit, noaptea, in biserici, pesteri, etc) nu se descurca chiar perfect, dar nici 1400 dolari nu e.
Si oricum nici A71 nu face minuni la capitolul acesta, deci se echilibreaza situatia oarecum.

La jocuri castiga oricum Xiaomi din orice unghi ai privi, datorita procesorului.

YouTube nici nu mai conteaza, merge bine pe ambele.
Daca ai pretentii de filme 4K in format mkv, Netflix 4K, etc, atunci Xiaomi ar fi mai bun
(chiar si varianta non-Pro are Wi-Fi 6,
in timp ce A71 nu are).

De pe Xiaomi poti dezinstala foarte simplu si fara a face root, orice aplicatie doresti.
La cele de sistem ma refer
(de exemplu cele introduse cu japca de catre Xiaomi, si o multime de alte aplicatii bloatware), care in mod normal la toate celelalte branduri nu se pot dezinstala.
(daca esti interesat cum se face, poti intreba).

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Eu am un A71 telefon de firma si un Oneplus 8T ( acelasi procesor ce are si xiaomi mi 10T). Clar pentru jocuri xiaomi e mult mai ok. De camera nu pot zice ca nu il am pe xiaomi sa compar asa direct. Pt Youtube oricare e ok fiindca ambele au ecrane mari si baterii mari. Personal as alege Xiaomi fiindca e construit ca un flagship (cel maiprobabil si camera e mai ok) iar A71 e construit ca un mid-range
P.S. eu urasc interfata de la Samsung fiind plina de prostii si i-as da foc de nu ar fi telefon de firma laughing.

| xXVranceaXx a răspuns:

1.Dacă îți iei A71 la prețul lui original, normal (1799 lei) încearcă să îți mai păstrezi bani pentru un Xiaomi Mi 10T Pro 5G de pe OLX
2. Aliexpress, raport foarte bun pret/calitate
3. Dacă revenim la întrebarea principală, Xiaomi Mi 10T clar

| Sasukesmecherul explică (pentru xXVranceaXx):

Care e diferenta intre cel standard si cel pro?

| xXVranceaXx a răspuns (pentru Sasukesmecherul):

Camera, procesorul, ecranul tot e mare, 144Hz sau 120 Hz cât era
Oricum face banii/merită.